Η ΑΒ Βασιλόπουλος στην «Ώρα της Γης»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Ώρα της Γης», σβήνοντας τις φωτεινές πινακίδες των καταστημάτων της για ένα διήμερο (Σάββατο 28 Μαρτίου και Κυριακή 29 Μαρτίου).

Η εταιρεία, θέλοντας να δείξει ότι με αντίστοιχες συλλογικές κινήσεις, είναι πολύ εύκολο για όλους να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύει αυτή τη δράση ενεργοποιώντας τους εργαζόμενούς της στα κεντρικά γραφεία. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, την Παρασκευή 27 Μαρτίου, θα υλοποιήσει ενέργειες όπως ο περιορισμός της χρήσης του τεχνικού φωτός, του air condition, καθώς και το σβήσιμο του φούρνου για την προετοιμασία του φαγητού. Μαζί στην προσπάθεια αυτή είναι πολύτιμοι συνεργάτες, όπως Zanae, Palirria, Βιρβιλίδης, Μιχόπουλος,  που με τη σημαντική συνεισφορά τους, τόσο σε έτοιμα γεύματα όσο και σε παροχή υλικών, συμβάλλουν στην πρωτοβουλία της ΑΒ.

Παράλληλα, το Σάββατο 28 Μαρτίου, η εταιρεία προτρέπει καταναλωτές και εργαζόμενους να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα (20:30-21:30), ενώ ανταμείβει με επιπλέον πόντους στην κάρτα AB Plus όσους:

–    Αγοράσουν προϊόντα Terra Leaf (χαρτικά και σακούλες απορριμμάτων) και λαμπτήρες οικονομίας ΑΒ

–    Αγοράσουν/χρησιμοποιήσουν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες ΑΒ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ