H Mercedes Benz στο Job-Pairs

Το πρόγραμμα Job-Pairs είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία φοιτητών και αποφοίτων με την καθοδήγηση των Αναπληρωτών Καθηγητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη Νικολάου και Μαρίας Βακόλα. Η πρωτοβουλία αυτή φιλοδοξεί να βοηθήσει νέους ανθρώπους, αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ (job mentees) να μεταβούν επιτυχημένα στην αγορά εργασίας, φέρνοντας τους σε επαφή με έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου (job mentors), στον οποίο ενδιαφέρονται να απασχοληθούν, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα της οργανωμένης και στοχευμένης καθοδήγησης (mentoring).

Ο στόχος είναι διττός: αφ’ ενός η προσφορά στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας που θα ωφεληθεί από τη μακρά εμπειρία και τις γνώσεις των Διευθυντικών στελεχών της Mercedes-Benz Ελλάς, αφ’ ετέρου η ανάπτυξη των ικανοτήτων των στελεχών της επιχείρησης στη στήριξη και την καθοδήγηση. Έτσι, προωθούνται αμφίδρομα η μάθηση, η εξέλιξη και η παρακίνηση.

Η διοίκηση της Mercedes-Benz Ελλάς καλωσόρισε αυτήν την πρωτοβουλία, στηρίζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τη συμμετοχή σημαντικών υψηλόβαθμων στελεχών της στο ρόλο των mentors:

1.    Ιωάννης Καλλίγερος (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Hellas)
2.    Νικόλαος Πρέζας (Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Επιβατηγών Αυτοκινήτων)
3.    Dr. Δημήτριος Φαλιάγκας (Διευθυντής Service)
4.    Χρήστος Χατζόπουλος (Οικονομικός Διευθυντής)
5.    Νικόλαος Σεισσόπουλος (Διευθυντής Ανταλλακτικών)
6.    Νικόλαος Μαντζαβίνος (Νομικός Σύμβουλος)
7.    Δημήτριος Σταμούλης (Προϊστάμενος Logistics & Διανομής Ανταλλακτικών)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ