Mars: Διάκριση στα Best Workplaces Greece

Tη 2η θέση στην ετήσια λίστα με τις «Εταιρίες με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2015» (Best Workplaces Greece 2015), κατέλαβε η εταιρία Mars, στην κατηγορία των εταιριών που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους, ανεβαίνοντας κατά δύο θέσεις στην ετήσια κατάταξη σε σύγκριση με πέρυσι.

Η φετινή διάκριση φέρνει τη Mars για άλλη μια χρονιά στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των Ελλήνων εργαζομένων σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον, μέσω της κοινής συμμετοχής των δύο εταιριών που την εκπροσωπούν στην ελληνική αγορά – τη Mars Hellas και τη Royal Canin Hellas – αποδεικνύοντας ότι σε όλες τις εταιρίες που την απαρτίζουν προάγεται και κυριαρχεί το πνεύμα της συνεργασίας, με τις άριστες σχέσεις στελεχών και εργαζομένων να αποτελούν τη ζεύξη ποιοτικών συνθηκών εργασίας και αποτελεσματικότητας.

Στόχος της Mars Inc. διεθνώς, και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα, είναι να συνεχίσει να επενδύει στον κορμό της εταιρίας που δεν είναι άλλος από το ανθρώπινο δυναμικό. Εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους – τους «Συνεργάτες» όπως τους αποκαλούν – δίνεται έμφαση στην αξιοκρατία, την υγεία, την ποιότητα ζωής, καθώς και τη συστηματική προσφορά ευκαιριών εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης για όλους. Μόνο έτσι μπορούν να αισθάνονται οι εργαζόμενοι μέρος μιας μεγάλης οικογένειας που λειτουργεί με αποτελεσματικό και εν τέλει επιτυχημένο τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ