ΛΑΜΠΑΤΕΡ: Ανάβει για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το 1995, ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος είχε ζωγραφίσει με μια χαρακτηριστική κίνηση ένα χαμόγελο στο δικό  του πρόσωπο, ζητώντας όλα τα παιδιά του κόσμου να αποκτήσουν το δικαίωμα να χαμογελούν ευτυχισμένα. Λίγους μήνες μετά, το 10χρονο αγόρι έχασε την άνιση μάχη που έδινε με τη ζωή λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, αλλά η επιθυμία του να γίνουν αυτές οι σκέψεις ο σκοπός ύπαρξής ενός συλλόγου που θα λέγεται «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έγινε πραγματικότητα από τον πατέρα του Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος είναι ο επόμενος καλεσμένος στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» που θα προβληθεί από το Novalifε τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου στις 22:50.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μιλά στους Λάμπη Ταγματάρχη και Μυρτώ Κοντοβά για την αποστολή του Συλλόγου και την 20ετή δράση του και αναλύει το bullying στα σχολεία, ένα φαινόμενο που για πολλούς αποτελεί τη νέα μάστιγα της εποχής. Ο κ. Γιαννόπουλος εξηγεί τι ακριβώς είναι αυτό το είδος του σχολικού εκφοβισμού, πως εκδηλώνεται, πως αντιμετωπίζεται, πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, αλλά και τις ενέργειες που κάνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» γι αυτό.

Σημειώνεται ότι όλες οι εκπομπές «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση οποιαδήποτε στιγμή σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της υπηρεσίας Nova GO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ