LG Hellas: Χορηγός εκδήλωσης της ΜΚΟ “CREAID”

Η LG Electronics Hellas συμμετείχε δυναμικά και δημιουργικά στην εκδήλωση «200 Προσωπικότητες στο πλευρό των γιατρών του Κόσμου» της ΜΚΟ “CREAID”, την 1η Απριλίου στο ‘One Athens’. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε σιωπηλή δημοπρασία διακοσίων Tote Bags, οι οποίες φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από 200 δωρητές, ενώ τα κέρδη προσφέρθηκαν για την ενίσχυση των σκοπών των Γιατρών του Κόσμου. Στην εκδήλωση, όπου παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι τόσο του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού χώρου, αλλά και της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το νέο κυρτό smartphone LG G Flex2 και τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις LG OLED, ενώ η LG Hellas συμμετείχε στον πλειστηριασμό με τη δική της tote bag με το μήνυμα «Life is Good».

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση “CREAID” ιδρύθηκε από τη γνωστή επιχειρηματία και εικαστικό κα. Μαρίνα Βερνίκου, και στοχεύει στη διαφύλαξη των θεμελιωδών αρχών του αμοιβαίου σεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Σε ένα μοναδικό εγχείρημα, η κα Μαρίνα Βερνίκου ζήτησε από 200 γνωστούς Έλληνες να φιλοτεχνήσουν μία τσάντα από καμβά προκειμένου να δημοπρατηθεί. Τα έσοδα της δημοπρασίας στη συνέχεια θα διατεθούν για την αγορά μιας κινητής μονάδας για τους ‘Γιατρούς του Κόσμου’.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Για την LG, η φιλοσοφία ‘Life’s Good’ πρεσβεύει ότι η ζωή είναι ωραία με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, κι ένας από αυτούς είναι να μπορείς να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και τους συνανθρώπους σου, κάνοντας την ζωή τους ακόμα καλύτερη. Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετείχαμε κι εμείς στην αποψινή δημοπρασία, αλλά και σε αυτή την πρωτότυπη και δημιουργική ενέργεια που οργανώθηκε με στόχο την υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού και ανθρωπιστικού σκοπού».    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ