BMW Group Hellas: Στήριξη στους αθλητές των Run Greece

Το BMW Group Hellas στηρίζει τον Κλασικό Αθλητισμό προάγοντας το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια και τη συνεχή βελτίωση που συνάδουν με τις αξίες της μάρκας BMW. Ως επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και επίσημος χορηγός του φετινού 4ου Ημιμαραθωνίου της πρωτεύουσας, το BMW Group Hellas διευρύνει τη συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ και στηρίζει νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στη σειρά αγώνων Run Greece.

Για κάθε αγώνα Run Greece των 5 χλμ. στην κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων και Νέων, το BMW Group Hellas επιβραβεύει οικονομικά τον πρώτο νικητή και νικήτρια προσφέροντας επιπλέον κίνητρο στους αθλητές των δύο κατηγοριών.

Οι πρώτοι νικητές προέκυψαν από τον αγώνα που διεξήχθη πρόσφατα στη Λάρισα. Στους Νέους Άνδρες την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημοσθένης Δουίκας (ΓΣ Πελασγός Λάρισας) με χρόνο16.02, ενώ στις Νέες Γυναίκες ξεχώρισε η Μαρία Ζωγραφάκη (Καζώνης Καλύμνου) με χρόνο18.16. Ο Κώστας Μίγας (ΑΚΟ Λιβαδειάς) ήταν ο μεγάλος νικητής της γενικής κατάταξης με χρόνο 15.56, όπως και η Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων) στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών με χρόνο 17.49.

Το BMW Group Hellas θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια των νεαρών αθλητών και κατά την προετοιμασία τους για τη θερινή σεζόν, στο σύνολο των έξι διοργανώσεων των αγώνων Run Greece. Η επόμενη στάση της σειράς αγώνων είναι το Ηράκλειο στις 26 Απριλίου.

Εκτός από κύριος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 3 Μαϊου, το BMW Group Hellas θα συμμετέχει ξανά στους αγώνες δρόμου με την BMW Team που αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας. Την ομάδα προπονεί η κα. Μαρία Πολύζου, Πρέσβειρα Μαραθωνίου Δρόμου, Προπονήτρια δρόμων αντοχής, Πρωταθλήτρια και κάτοχος του Ρεκόρ Ελλάδος στο Μαραθώνιο δρόμο (2:33:40), Φειδιππίδειος Άθλος Αθήνα –Σπάρτη- Αθήνα 524 χλμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ