Η Forthnet στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα και στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Forthnet φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις των γραφείων της σε όλη την Ελλάδα το Πασχαλινό Παζάρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι εργαζόμενοι της εταιρείας αγκάλιασαν την ενέργεια αυτή με πασχαλινές αγορές από την πλούσια συλλογή του εθελοντικού οργανισμού, που μέσα από την 20ετή δράση του προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας ανά την Ελλάδα το Πασχαλινό Παζάρι του Χαμόγελου του Παιδιού και να συμβάλουμε στην ενίσχυση του σημαντικού αυτού οργανισμού που στέκεται εδώ και 20 χρόνια δίπλα στα παιδιά», δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, για να προσθέσει ότι εδώ και 8 χρόνια η εταιρεία κάνει πράξη τη στήριξή της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από άλλες δράσεις δημιουργίας εμπειριών ψυχαγωγίας για τα παιδιά.

«Πίσω από αυτή την κίνηση υπάρχει μια ολόκληρη προεργασία, συνεργασία και επικοινωνία με την οικογένεια της Forthnet, που γι’ ακόμη μια χρονιά στηρίζει τα παιδιά που εκπροσωπούμε», δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος. «Μου έκανε εντύπωση όλος αυτός ο ενθουσιασμός των στελεχών της Forthnet που ανταποκρίθηκαν, με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη, στο κάλεσμα για την ενίσχυση του έργου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ