Υποτροφίες από τον Χατζηιωάννου

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του φιλανθρωπικού ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation, προσφέρει τρεις πλήρεις υποτροφίες υψηλής ακαδημαϊκής επίδοσης για το σχολικό έτος 2015 – 2016, για νέους μαθητές που ολοκληρώνουν φέτος τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα του International Baccalaureate στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Η κάθε υποτροφία έχει διάρκεια 3 χρόνια και αφορά στην οικονομική κάλυψη ποσού της τάξεως των 37.000 € για κάθε υπότροφο καθώς καλύπτει τα συνολικά δίδακτρα για 3 χρόνια.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη, 21 Απριλίου 2015. Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα πρέπει να έχουν σαφή προσανατολισμό για φοίτηση στο πρόγραμμα ΙΒ. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν τελικό βαθμό Β’ Γυμνασίου 19 και πάνω, ενώ επίσης θα πρέπει να έχουν τρέχουσα βαθμολογία 2 πρώτων τριμήνων Γ’ Γυμνασίου 19 και πάνω.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε αιτήσεις υποψηφίων με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα. Δύο υποτροφίες θα δοθούν σε μαθητές που ολοκληρώνουν τη Γ’ Γυμνασίου σε άλλο σχολείο ενώ μία υποτροφία θα δοθεί σε παιδί αποφοίτου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που ολοκληρώνει τη Γ’ Γυμνασίου και φοιτά σε άλλο σχολείο. Οι υποτροφίες έχουν ισχύ μέχρι το τέλος της φοίτησης του υποτρόφου από το πρόγραμμα ΙΒ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και υπόκεινται στο γενικό εσωτερικό κανονισμό των υποτροφιών του σχολείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ