ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: Κοντά σε μια ξεχωριστή οικογένεια

Στιγμές οικογενειακής θαλπωρής δημιούργησε η εταιρία  ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού τη φετινή Σαρακοστή, με δυο γιορτινές εκδηλώσεις οικογενειακού χαρακτήρα να ολοκληρώνουν τη συνολική δράση.

Οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν πριν την έναρξη της Μ. Εβδομάδας, το Σάββατο του Λαζάρου 5 Απριλίου 2015, στα σπίτια του Περιστερίου και του Αμαρουσίου, κατά τη διάρκεια των οποίων 6 γνωστές food bloggers  μαγείρεψαν για τα παιδιά πεντανόστιμες σαρακοστιανές συνταγές και άλλες σπιτικές λιχουδιές με βάση τα θαλασσινά.

Οι food bloggers που συμμετείχαν ήταν οι Ελεάννα Γιαννοπούλου, www.foodaki.gr, Εμμανουέλλα Κόκκαλη, www.kl2real.gr/eatingaround, Γωγώ Παπαδιονυσίου: www.mamatsita.com, Εύα Μονοχάρη, www.funkycook.gr, Ελένη Βονισάκου, www.thefoodiecorner.gr, Εβίνα Καπιτζόγλου: www.cookandfeel.gr.

Η πρωτοβουλία πλαισιώθηκε από δημιουργικές δραστηριότητες κατά τις οποίες τα παιδιά μαζί με τις bloggers, την Εντεταλμένη Σύμβουλο της εταιρίας Ντίνα Καλλιμάνη και στελέχη της εταιρίας μαγείρεψαν, ζωγράφισαν τις μαγειρικές παιδικές ποδιές τους και ετοίμασαν πασχαλινά κουλουράκια.

Οι ειδικές δράσεις της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ για τα παιδάκια του Χαμόγελου κατά την περίοδο της Σαρακοστής εγκαινιάστηκαν την Καθαρά Δευτέρα με εκδηλώσεις της εταιρίας στο Άλσος Βεΐκου. Εκεί, επίτιμοι προσκεκλημένοι της εταιρίας ήταν τα παιδάκια του Χαμόγελου του Παιδιού από τα σπίτια Αμαρουσίου και Μελισσίων, τα οποία απόλαυσαν τη σημαντική αυτή μέρα με πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα και ένα ειδικά διαμορφωμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους, χαρταετούς, και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ελληνική οικογενειακή παράδοση.

Οι παράλληλες δράσεις της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ για το Χαμόγελο του Παιδιού την περίοδο της Σαρακοστής περιλάμβαναν μεταξύ άλλων και την εξασφάλιση των γευμάτων με ψάρια και θαλασσινά και για τα 13 σπίτια του Χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα για όλη την περίοδο της Σαρακοστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ