Η Cyta για το ασφαλές διαδίκτυο

Η Cyta Ελλάδος δημιούργησε ιστότοπο ενημέρωσης του κοινού για την ασφαλή πλοήγηση με την εύστοχη ονομασία www.beonlineliveoffline.gr. Βασικότερος στόχος για τη δημιουργία του παραπάνω ιστότοπου, ο οποίος υποστηρίζεται στο περιεχόμενο και από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  είναι να εκπαιδευτούν και να ενημερωθούν για την ορθή χρήση του διαδικτύου αναλόγως ηλικίας και ιδιότητας και μέσω ειδικά διαμορφωμένων ενοτήτων, παιδιά (έως 6 και 7 – 12 ετών), έφηβοι (από 13 – 18 ετών) γονείς και εκπαιδευτικοί, προς αποφυγή των κινδύνων που αυτό επιφυλάσσει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cyta υπήρξε από τις πρώτες εταιρείες τηλεπικοινωνιών που προσέφεραν συνειδητά δωρεάν στους πελάτες τους την ενεργοποίηση της υπηρεσίας γονικού ελέγχου safe Internet.

Σε μία προσπάθεια η παραμονή των νεαρών επισκεπτών, των γονέων και των εκπαιδευτικών στις διαφορετικές ενότητες να αποτελέσει μία ουσιαστική και παράλληλα ευχάριστη εμπειρία, δημιουργήθηκε ένα σκυλάκι – cartoon, ο «cookie»,  ο οποίος υποδέχεται και συνοδεύει τον επισκέπτη κατά την πλοήγησή του. Έτσι ο τελευταίος μπορεί να περιηγηθεί και είτε να ψυχαγωγηθεί μέσα από τη συμμετοχή του σε έξυπνα τεστ γνώσεων είτε να αναζητήσει συμβουλές και χρήσιμα άρθρα σε επίκαιρα θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο, όπως το cyber bulling.

Ακόμη, στην ειδική ενότητα «Smile Tips», η οποία υποστηρίζεται από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενούνται άρθρα και χρήσιμες συμβουλές προς τους επισκέπτες.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση του “be online live offline” ανέλαβε η εταιρεία Wedia.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ