Έναρξη διαγωνισμού “BUSINESS IT EXCELLENCE”

Ξεκινάει ο διαγωνισμός “BUSINESS IT EXCELLENCE” και ο OTE και η COSMOTE απευθύνουν πρόσκληση σε όσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of Things (IoT) να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000 ευρώ, αλλά και συνεργασία της επιχείρησής τους με τον Όμιλο ΟΤΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 25 Μαΐου, ώστε να αναδειχθούν οι πιο καινοτόμες λύσεις, που μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων. Εκτός από την προώθηση της λύσης μέσω του διαγωνισμού BUSINESS IT EXCELLENCE στην ελληνική αγορά, όσοι συμμετέχοντες διαθέτουν μια λύση που μπορεί να προωθηθεί διεθνώς, έχουν τη δυνατότητα να την παρουσιάσουν σε άλλες 7 ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αυστρία, Γερμανία, Κροατία, Ουγγαρία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία και Σλοβακία.

Επιπρόσθετα, όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να ψηφίσουν τις λύσεις Internet of Things που προτιμούν και να γίνουν “Supporters” των διαγωνιζόμενων λύσεων, για να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 20.000 ευρώ. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου 2015.

Συνεργάτης στον διαγωνισμό “BUSINESS IT EXCELLENCE”, είναι η CISCO, εταιρεία καινοτομίας στο χώρο ανάπτυξης τεχνολογιών δικτύωσης και στρατηγικός συνεργάτης του Ομίλου. Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, πάντα μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις, ενημερώνουν τον κόσμο των επιχειρήσεων για τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει ο τομέας του Internet of Things και συμβάλλουν σταθερά στην ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ