WIND: Μεγάλη συμμετοχή στο RUN GREECE Ηρακλείου

Με ρεκόρ συμμετοχών στη διοργάνωση υποδέχτηκε το Ηράκλειο Κρήτης, για τρίτη χρονιά, τους αγώνες πόλης RUN GREECE -5χλμ και 10 χλμ και παιδιών – που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND.

Η διοργάνωση για άλλη μια χρονιά έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης τόσο από όλους τους θεσμικούς, αθλητικούς και εθελοντικούς φορείς της περιοχής αλλά κυρίως από τους  δρομείς κάθε ηλικίας, έμπειρους αθλητές, ερασιτέχνες και μικρά παιδιά που πλημμύρισαν την πόλη  και ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους την ενίσχυση  του έργου του Συλλόγου Δικαίωμα στη Ζωή και του Κέντρου Προστασίας Παιδιού.

Τις επιταγές με το ποσό των 2.000€ για κάθε φορέα παρέλαβαν η κα Δήμητρα Πραχάλη, Διευθύντρια του Κέντρου Προστασίας Παιδιού και ο κος Παύλος Σημαντηράκης,  Πρόεδρος του Συλλόγου Δικαίωμα στη Ζωή.

Όλους τους δρομείς υποδέχθηκαν δεκάδες κάτοικοι, επισκέπτες και τουρίστες της Κρήτης που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης για να χειροκροτήσουν την προσπάθειά των συμμετεχόντων. Μαζί τους, η ομάδα των QUILOMBO, ντυμένοι στα χρώματα της WIND, έδιναν ρυθμό και ξεσήκωναν συμμετέχοντες και θεατές με τα τύμπανα τους.

Την άρτια διοργάνωση χαιρέτησαν με την παρουσία τους ή ακόμα και με τη συμμετοχή τους στους αγώνες οι φορείς της πόλης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κρήτης  κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, και τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο.

Επόμενοι σταθμοί του θεσμού τα Ιωάννινα στις 10/05, η Καστοριά στις 17/05, η Αλεξανδρούπολη στις 27/09 και η Πάτρα στις 11/10.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ