Mellon Technologies: Αναγνώριση για τις ΕΚΕ αρχές της

Η Mellon Technologies συγκαταλέγεται πλέον στις επιχειρήσεις που έχουν λάβει βεβαίωση για την ορθή εφαρμογή των οδηγιών που παραθέτει το διεθνές πρότυπο ISO 26000 ως πλαίσιο ενσωμάτωσης των αρχών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η βεβαίωση εκδόθηκε από τον ανεξάρτητο διεθνή Φορέα Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas, ο οποίος πραγματοποίησε και τη σχετική επιθεώρηση.

Το ISO 26000 είναι ένα νέο διεθνές πρότυπο για την κοινωνική ευθύνη το οποίο περιλαμβάνει κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες σχετικά με τις βασικές αρχές που διέπουν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη όπως Διαφάνεια, Ηθική Συμπεριφορά, Τήρηση Νομοθεσίας, Σεβασμός των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, των αναγκών των Ενδιαφερόμενων μερών αλλά και των Διεθνών κανόνων συμπεριφοράς.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη αυτή επιτυχία, η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της Mellon, Βάλα Μάρκου, ανέφερε: «Η κοινωνική ευθύνη αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας στρατηγικής και η σημαντικότητά της παραμένει αμείωτη καθώς επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας. Οι κατευθύνσεις που προσφέρει το ISO 26000 βοηθούν στη δημιουργία ενός βιώσιμου πλαισίου μέσα από το οποίο μπορούμε και εστιάζουμε αποτελεσματικότερα τις προσπάθειές μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ