Πραγματοποιήθηκε η M2M συνάντηση της TÜV AUSTRIA HELLAS

Με επιτυχία στέφθηκε η Members-to-Members συνάντηση που διοργάνωσε η Global Sustain σε συνεργασία με την εταιρία-μέλος, TÜV AUSTRIA HELLAS. Η εκδήλωση με θέμα: «Τα οφέλη που προκύπτουν για μια εταιρία από την οργάνωση και συστηματοποίηση των ελέγχων και πιστοποιήσεων σε προϊόντα/υπηρεσίες της», πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου, 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο TÜV ACADEMY.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Γιάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS, παρουσιάζοντας ένα βίντεο σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρίας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος της Global Sustain, ο οποίος αναφέρθηκε στα επόμενα στρατηγικά βήματα της Global Sustain σχετικά με την εκπαίδευση στην αειφορία.

Η κ. Αργυρώ Χατζοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικής Διακυβέρνησης της TÜV AUSTRIA HELLAS, παρουσίασε την πρώτη πανελλαδική έρευνα ικανοποίησης πελατών της εταιρίας, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα, καταγράφοντας ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, το 96-99% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι το ίδιο ή και καλύτερη από τις υπόλοιπες εταιρίες του χώρου, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον τομέα των πιστοποιήσεων απέσπασε βαθμολογία 4,25/5.

Στη συνέχεια, η κ. Βάσω Κωστάκη, Διευθύντρια Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων της TÜV AUSTRIA HELLAS, μέσα από ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο αποκάλυψε το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας, ενώ έκλεισε την ομιλία της υπογραμμίζοντας την αξία της κοινωνικής υποστήριξης όσων έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
Για την εξωτερική επαλήθευση μη οικονομικών απολογισμών, τις σύγχρονες τάσεις και τη προστιθέμενη αξία που αυτή προσδίδει, μίλησε ο κ. Νικόλαος Σηφάκης, Αναπληρωτής Διευθυντής Πιστοποίησης της TÜV AUSTRIA HELLAS.

Τέλος, ο κ. Γιάννης Καλλιάς, ανέλυσε το χρηματοοικονομικό όφελος της επιθεώρησης και πιστοποίησης για τις επιχειρήσεις και την προσπάθεια ποσοτικοποίησης της προστιθέμενης αξίας της πιστοποίησης. Η ομιλία του κ. Καλλιά μπορεί να συνοψιστεί στη φράση του ιδίου «Η πιστοποίηση κοστίζει, αλλά αξίζει… και με αποδείξεις!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ