«Ανθρώπων ERGO»: Το μήνυμα συμμετοχής της ERGO στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η ERGO αποτέλεσε Επίσημο Χορηγό του 4ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ο οποίος  διεξήχθη την Κυριακή 3 Μαΐου στο κέντρο της πρωτεύουσας, με τεράστια συμμετοχή δρομέων που  ξεπέρασαν τις δεκαπέντε χιλιάδες. Η ERGO, η μεγάλη διεθνής ασφαλιστική εταιρία που έχει συμπληρώσει 25 και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, τοποθετεί πάντοτε  στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και συνδράμει πολύπλευρα την προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Με αυτό το σκεπτικό,  υποστηρίζει  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τις μεγάλες δρομικές διοργανώσεις του- ΣΕΓΑΣ, ως  Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός χορηγός της Marathon Expo, προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες και προστατεύοντάς τους από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

«Ανθρώπων ERGO» είναι το μήνυμα που μοιράστηκε η εταιρία με όλους τους συμμετέχοντες του Ημιμαραθωνίου, αθλητές, εθελοντές και φιλάθλους, – εκφράζοντας  με απτό τρόπο την ίδια τη φιλοσοφία της ERGO η οποία υποστηρίζει ότι όταν όλοι συμβάλουμε, προσπαθούμε και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να παράγουμε έργο, δοκιμάζουμε τις αντοχές μας και εν τέλει βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας, σε κάθε επίπεδο. Το μήνυμα της συλλογικής προσπάθειας έστειλε σύσσωμη η ευρύτερη οικογένεια της ERGO, μέσα από τα 5 ειδικά διαμορφωμένα «σημεία εμψύχωσης», ενθαρρύνοντας και επευφημώντας τους αθλητές με μεγάφωνα, συνθήματα, μουσική και τραγούδια.

Παράλληλα, η συμμετοχή της  ERGO Running Team αποτελούμενη από  εργαζομένους, συνεργάτες, αλλά και ασφαλισμένους της εταιρείας, έδωσε το δικό της χρώμα  στη γραμμή εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου, και των παράλληλων αγώνων 5 και 3 χιλιομέτρων. Στον τερματισμό, διοικητικά στελέχη της ERGO,  με επικεφαλής τον CEO κ. Θεόδωρο Κοκκάλα, έδωσαν το «παρών» μαζί με συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, συγχαίροντας  τους αθλητές και ζώντας  όλοι μαζί την όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης.

Για την ERGO, τόσο ο Μαραθώνιος όσο και ο Ημιμαραθώνιος, αποτελούν εξαιρετικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά για όλους τους Έλληνες, καθώς συνδέονται με ισχυρούς συμβολισμούς και πανανθρώπινες αξίες.

Ταυτόχρονα,  τα  ιδεώδη που πρεσβεύουν οι δύο αυτές λαμπρές  αθλητικές διοργανώσεις μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάδειξη και προβολή της ιστορικής και τουριστικής φυσιογνωμίας της χώρας μας, προσθέτοντας αξία στο –δοκιμαζόμενο τα τελευταία χρόνια – ισοζύγιο φήμης της, ενώ παράλληλα, οδηγούν στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος και την προώθηση ενός τρόπου ζωής που προάγει την υγεία και την ευεξία, αγαθά πολύτιμα , τα οποία διαχρονικά η ERGO πρεσβεύει.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ERGO, από το 2011 στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και όλα τα σημαντικά δρομικά γεγονότα που είναι ανοικτά στη συμμετοχή του κοινού, όπως τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τη σειρά αγώνων Run Greece σε πολλές διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Όλοι εμείς στην ERGO που τρέξαμε σήμερα, αποδεικνύουμε εμπράκτως για άλλη μια φορά τη δέσμευση της εταιρίας μας να συνεχίσει να  ενισχύει με κάθε τρόπο τη συλλογική προσπάθεια σε όλες τις εκφάνσεις της, εμμένοντας σταθερά στην πεποίθησή της ότι με τη συστηματική προσπάθεια, ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια και επιτυγχάνεται η αριστεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ