Sail for Pink: Η La Roche-Posay υποστηρίζει τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η La Roche-Posay υποστηρίζει τoν αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού συμμετέχοντας στο 3ο Sail for Pink, την Κυριακή 10 Μάϊου, στη Θεσσαλονίκη και διαδίδοντας το ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης ότι ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί τον Αγώνα  Sail for Pink, τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στη Θεσσαλονίκη. Στο φετινό συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα θα συμμετέχουν πάνω από 40 ιστιοπλοϊκά σκάφη, ενώ σε στεριά και θάλασσα θα υπάρχει μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών.

Στην καρδιά της La Roche- Posay, βρίσκεται το Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay που από το 2009, έχει υποδεχτεί πάνω από 5.500 ασθενείς με καρκίνο προσφέροντάς τους δερματολογικές θεραπείες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες κατά του καρκίνου. Με απώτερο όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, οι δερματολογικές θεραπείες του Ιαματικού Κέντρου της La Roche-Posay επαναφέρουν την αίσθηση άνεσης, καταπράϋνσης και ευκινησίας, μα κυρίως ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των ασθενών στο αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο. Επιπλέον, φέτος, η La Roche-Posay παρουσίασε την εκστρατεία ευαισθητοποίησης ΓΙΝΕ Skin checker που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό για τον ενεργό του ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος με μήνυμα: αν αγαπάς κάποιον παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές του.   Πιστή στη δέσμευσή της για την πρόληψη του καρκίνου, η La Roche-Posay στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και δίνει ηχηρό παρόν στον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού Sail for Pink.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο περίπτερο της La Roche-Posay, οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν δείγματα προϊόντων της ANTHELIOS, που προσφέρουν πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, ακόμα και από τις μακρές ακτίνες UVΑ και να δοκιμάσουν τις μοναδικές υφές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ