Η LG διευρύνει τη σειρά Inverter V

Η LG Electronics (LG) διευρύνει τη σειρά οικιακών κλιματιστικών Inverter V, που περιλαμβάνει πλέον τα μοντέλα ‘Libero’, ‘Libero Plus’, ‘Artcool Mirror’, ‘Artcool Stylist’ και ‘Prestige’. Η σειρά κλιματιστικών της LG συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακό σχεδιασμό, και αποτελεί την ιδανική λύση για τη θέρμανση και τον κλιματισμό οποιουδήποτε χώρου και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και φιλικού προς την υγεία οικιακού περιβάλλοντος.

Tα μοντέλα της σειράς οικιακών κλιματιστικών LG Inverter V διαθέτουν τη λειτουργία ‘Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας’ (Active Energy Control), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για εξατομικευμένη απόδοση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Με το πάτημα του κουμπιού της λειτουργίας ‘Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας’ αυξάνεται η ενεργειακή απόδοση έως και 14%, ενώ πατώντας το κουμπί δύο φορές, επιτυγχάνεται σταθερή αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της τάξης του 24% . Επιπλέον, τα κλιματιστικά Inverter V της LG λειτουργούν σε επίπεδο θορύβου μόλις 19dB και μπορούν να εισέλθουν σε ‘Σιωπηλή Λειτουργία’ (Silence Mode), η οποία μειώνει το θόρυβο της εξωτερικής μονάδας έως και 3dB.

Τα μοντέλα οικιακών κλιματιστικών της LG διαθέτουν επιπλέον προηγμένες λειτουργίες καθαρισμού αέρα, προκειμένου να διατηρούν την ατμόσφαιρα του σπιτιού ευχάριστη και υγιεινή κατά τη λειτουργία τους, συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας των χρηστών και της οικογένειάς τους. Χάρη στον ιονιστή ‘Plasmaster Plus’ της LG, που είναι ενσωματωμένος στα κλιματιστικά ‘Prestige Inverter’, ARTCOOL Mirror’ και ‘Libero Plus’, απελευθερώνονται τρία εκατομμύρια πολωμένα ιόντα, τα οποία αποστειρώνουν τον περιβάλλοντα αέρα από το 99,9% των βλαβερών στοιχείων, όπως τα βακτήρια και τα μικρόβια, μέσα σε μόλις 30 λεπτά λειτουργίας. Ο ιονιστής ‘Plasmaster Plus’  βοηθά επίσης στην εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών από την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Τα φίλτρα καθαρισμού αέρα τεχνολογίας 3Μ μπορούν να αιχμαλωτίσουν ακόμα και πολύ μικρά σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 0,3 μικρομέτρα, τα οποία έλκονται από το ηλεκτροστατικό πεδίο της επιφάνειάς τους. Τέλος, τα διπλά φίλτρα προστασίας ‘Dual Protection’ βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα, αιχμαλωτίζουν και εξουδετερώνουν τα βλαβερά μικροσωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10 μικρομέτρα, ενώ διαθέτουν ταυτόχρονα δυνατότητα αποστείρωσης του αέρα χάρη στο αντιβακτηριακό τους κάλυμμα και είναι εύκολο να καθαριστούν.

Με γνώμονα την μεγαλύτερη ευκόλία και άνεση του χρήστη και τη διατήρηση ενός ευχάριστου και υγειινού οικιακού περιβάλλοντος, η LG ενσωματώνει στα κλιματιστικά της επιπλέον λειτουργίες Αυτόματου Καθαρισμού, αφενός για την εξουδετέρωση των οσμών, και αφετέρου για τον αποτελεσματικό καθαρισμό της μονάδας. Η λειτουργία αυτή αποτρέπει τη δημιουργία υγρασίας και την κατακάθιση βακτηρίων στην κεντρική μονάδα του θερμού αέρα, διατηρώντας τη στεγνή και αποστειρώνοντας το εσωτερικό της από βλαβερούς παθογόνους μικροοργανισμούς.

Τέλος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το κλιματιστικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους με λειτουργία άμεσης σύνδεσης με δίκτυο Wi-Fi, ώστε να ελέγχουν και να ρυθμίζουν το κλιματιστικό τους μέσω διαφορετικών smart συσκευών ή ακόμα και μέσω του laptop ή tablet τους, είτε με λειτουργικό Android, είτε με iOS. Έτσι, μπορούν να παρακολουθούν και να ενεργοποιούν λειτουργίες του κλιματιστικού τους ακόμα κι όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, όπως τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, την ταχύτητα του αέρα κτλ.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς διευρύνοντας τη σειρά των εξαιρετικών οικιακών κλιματιστικών LG Inverter V, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μας ακόμα πρισσότερες επιλογές, προκειμένου να βρουν την ιδανική λύση για τον κλιματισμό και τη θέρμανση του σπιτιού τους», δήλωσε ο κ. Μάνθος Πάγκαλος, Διευθυντής Πωλήσεων Οικακών Συσκευών, LG Electronics Hellas. «Χάρη στη κορυφαία τεχνολογία inverter, τα κλιματιστικά της LG προσφέρουν δυνατή ψύξη, ενώ παράγουν λιγότερο θόρυβο και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από ότι οι συμβατικές λύσεις οικιακού κλιματισμού. Επιπλέον, εγγυώνται μεγαλύτερη αξιοπιστία, καθώς και ένα ακόμα πιο υγιές και άνετο εσωτερικό περιβάλλον. Στην LG, θα συνεχίσουμε με αφοσίωση τις προσπάθειές μας, ώστε να παραδίδουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα οικιακού κλιματισμού που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς».

Τα νέα μοντέλα της σειράς κλιματιστικών Inverter V της LG ‘ARTCOOL Stylist’, ‘ARTCOOL Mirror’ και ‘Libero’ / ’Libero Plus’ είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ