Life’s Good από LG και ΣΚΑΪ

Η συνεργασία της LG Electronics Hellas (LG) και του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της κοινής τους δράσης ‘Life’s Good’, ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Πιστή στη φιλοσοφία αλλά και τη δέσμευσή ‘Life’s Good’, η LG συνεργάστηκε με τον ΣΚΑΪ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για την ενέργεια ‘life’s good.gr’.  Πέρυσι, στην πρώτη προσπάθεια, εκατοντάδες νέοι από 16 έως 18 ετών, από κάθε γωνιά της χώρας, πήραν μέρος στον interactive διαγωνισμό που οργανώθηκε, μίλησαν με εικόνες, στίχους και μουσική για τις ομορφιές και τη γοητεία του τόπου τους και έγιναν οι πρεσβευτές του. Φέτος, η επιτυχημένη συνεργασία συνεχίστηκε, από τον Δεκέμβριο του 2014, μέχρι και τον Απρίλιο του 2015, με στόχο να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, έμπνευσης και χαράς σε ακόμα περισσότερους τυχερούς.  Έτσι, δύο φορές το μήνα, δημιουργικές αφορμές έδωσαν την ευκαιρία στους καταναλωτές να πάρουν  μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν προσκλήσεις για θεάματα και δραστηριότητες.

Κατά τη φετινή χρονιά και τις 8 δράσεις που συνολικά υλοποιήθηκαν, οι συμμετοχές στους διαγωνισμούς ξεπέρασαν τις 9.500. Μέσα από την ιστοσελίδα www.lifeisgood.gr, οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για κάθε νέα δραστηριότητα και να διεκδικήσουν θέσεις για τους ίδιους και την παρέα τους, αλλά και να διαβάσουν ενδιαφέροντα άρθρα για το πώς η ζωή μπορεί να γίνει πιο όμορφη και ευχάριστη. Παράλληλα, μέσω κληρώσεων, αναδείχθηκαν πάνω από 1.400 νικητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένες ενέργειες και εκδηλώσεις. Τέλος, στη σελίδα “Life’s good.gr” του Facebook διεξάγονταν ταυτόχρονα αρκετοί διαγωνισμοί, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους ευκαιρίες για να κερδίσουν, συγκεντρώνοντας τελικά το ενδιαφέρον και την αγάπη περισσότερων από 65.000 fans.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Φιλοσοφία της LG είναι το ‘Life is good’ και για μας στην LG Hellas, η έννοια της ωραίας ζωής είναι μια κατεύθυνση, αλλά ταυτόχρονα και ένας προορισμός. Με αυτή τη φιλοσοφία και με στόχο να προσφέρουμε όμορφες στιγμές σε πολλούς ανθρώπους μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες, δημιουργήσαμε τη πρωτοβουλία ‘life’s good.gr’ μαζί με τον ΣΚΑΪ, με σκοπό να προχωρήσουμε πέρα από την απλή ικανοποίηση των επιθυμιών των καταναλωτών μας και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες δημιουργώντας μαζί τους σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνη. Σκοπεύουμε οι δράσεις μας να συνεχίσουν να εκτυλίσσονται γύρω από τον άξονα “Life’s Good” και να ‘παρεμβαίνουν’ δημιουργικά και θετικά στην καθημερινότητα και τη ζωή των ελλήνων καταναλώτων μεταφέροντας το μήνυμα ότι Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!».

Εκπροσωπώντας τον Όμιλο ΣΚΑΪ, η κα Γιαννακάκη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για δεύτερη χρονιά, σε συνεργασία με την LG, θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, δίνοντας σε ακόμα περισσότερους την ευκαιρία να συμμετάσχουν για να κερδίσουν διαφορετικά δώρα που θα τους γεμίσουν χαρά και στιγμές διασκέδασης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ