Pedigree®: Αρωγός του Make-A-Wish

Το Pedigree® με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ‘Pets for Kids’ το οποίο άρχισε να εφαρμόζεται από το 2013 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει στόχο να δείξει στην πράξη τη θετική επίδραση των κατοικιδίων στην αρμονική ανάπτυξη των παιδιών.

Σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες του WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, υπάρχει σαφής τεκμηρίωση  σχετικά με  τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στην υγεία, την ψυχική διάθεση  και την ευεξία των παιδιών, η συναναστροφή τους με τα κατοικίδια.

Για την περίοδο 2014-15, το πρόγραμμα ‘Pets for Kids’  έρχεται ως αρωγός του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), συμβάλλοντας στην προσπάθεια υλοποίησης Ευχών που σχετίζονται με την αλληλεπίδραση παιδιών και κατοικιδίων. Ο Παγκόσμιος Φιλανθρωπικός Οργανισμός έχει ως αποστολή  να πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για Ζωή, με Χαρά, Δύναμη κι Ελπίδα.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 9 Μαΐου, η εκπλήρωση από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  της συγκινητικής ευχής της ενδεκάχρονης Μαριλένας για την απόκτηση της δικής της παιδικής χαράς στην αυλή της πολυκατοικίας που διαμένει μαζί με τα αδέλφια της και τις αγαπημένες της σκυλίτσες Ήρα και Μαλού, ενέπνευσε τους ανθρώπους του προγράμματος Pets for Kids.

Έτσι, με τη βοήθεια εθελοντών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), οργανώθηκε η ‘αποκάλυψη’ στη Μαριλένα της παιδικής χαράς που περιλαμβάνει και χώρο φιλοξενίας-παιγνιδιού των σκύλων της – ενός ξεχωριστού δώρου γενεθλίων  που θα της χαρίζει ευχάριστες στιγμές ξενοιασιάς, παρέα με τα αδέλφια της, τους αγαπημένους της φίλους και τις χαριτωμένες Ήρα και Μαλού. Σύμφωνα με τους γονείς της Μαριλένας, είναι εμφανή τα οφέλη που η κόρη τους αντλεί μέσω της συντροφιάς με τους δύο υπέροχους σκύλους της οικογένειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ