Η Samsung Electronics δίπλα στους Έλληνες λαμπαδηδρόμους

Η Samsung Electronics “Olympic Torch Relay Presenting Partner” προσέφερε τη μοναδική ευκαιρία σε εννέα Έλληνες πολίτες να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην πορεία της προς το Λονδίνο, τη διοργανώτρια πόλη των 30ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Μέσα από μία ανοικτή προς το κοινό διαδικασία επιλογής των λαμπαδηδρόμων, που όρισε η Samsung Electronics Hellas, οι εννέα Έλληνες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το μεγάλο όνειρό τους. Οι Έλληνες λαμπαδηδρόμοι επιλέχτηκαν με κριτήριο την έμπρακτη, κοινωνική προσφορά και την αφοσίωσή τους στα ιδεώδη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η πραγμάτωση αυτής της εμπειρίας για τους 1.360 απεσταλμένους λαμπαδηδρόμους της Samsung διαρκεί 70 ολόκληρες ημέρες, συνοδεύοντας την Ολυμπιακή Φλόγα σε 74 μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου και περισσότερες από 1000 πόλεις και χωριά. Οι συνολικά 8.000 συνοδοί της Ολυμπιακής Φλόγας, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της διαδρομής της, γνωρίζουν τους τόπους που την υποδέχονται, μοιράζονται τις εντυπώσεις τους με τους κατοίκους, βιώνοντας καθημερινά μία αδιαφιλονίκητη εμπειρία ζωής.

Η Samsung έγινε ο Εθνικός Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988. Από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Nagano το 1998, η Samsung έγινε “Παγκόσμιος Ολυμπιακός Χορηγός” στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (εξοπλισμός) και επίσης είναι σημαντικός υποστηρικτής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, έχοντας συμμετάσχει στις Λαμπαδηδρομίες των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», «Τορίνο 2006» και «Πεκίνο 2008». Ως ένας από τους τρεις Συνεργάτες της Λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012», η Samsung θα παίξει κεντρικό ρόλο στη δημιουργία μοναδικού κλίματος ενθουσιασμού μέσω της έξυπνης τεχνολογίας της, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να πάρουν μέρος σε αυτή την ιστορική στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ