Imperial Tobacco: Στηρίζει το Κέντρο «ΚΡΙΚΟΣ»

Στα πλαίσια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι Εργαζόμενοι της Imperial Tobacco Hellas, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ιδιαίτερη ευαισθησία και ενεργοποίησή τους για τη στήριξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με ειδικές ανάγκες, συμμετείχαν σε εθελοντική δράση που υλοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ «ΚΡΙΚΟΣ» στα Βριλήσσια.

Η ομάδα των 50 εθελοντών ανέλαβε να διαμορφώσει ένα όμορφο, φιλόξενο και δημιουργικό περιβάλλον για τα μέλη του Κρίκου, ενώ παράλληλα η Εταιρία χορήγησε τα απαραίτητα έπιπλα και τον αναγκαίο εξοπλισμό.

Η κα Ρεβέκκα Καραπαναγιωτίδου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικών Υποθέσεων ΝΑ Ευρώπης δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα ΕΚΕ της Imperial Tobacco Hellas “μας αφορά” εκφράζει απόλυτα τη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε κοντά σε άτομα, ομάδες και κοινωνίες που έχουν ανάγκη, αλλά και να στηρίζουμε φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς που χρειάζονται βοήθεια. Αυτή τη δέσμευση την κάνουμε πράξη Όλοι Μαζί, μέσα από την προσωπική προσφορά των Εργαζομένων μας που συμμετέχουν εθελοντικά σε δράσεις όπως η σημερινή, με ενθουσιασμό, σεβασμό και διακριτικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ