Δράσεις ΕΚΕ στην Αθήνα από την ΕΕΔΕ

Πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), η εναρκτήρια ημερίδα Έναρξης του Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕ στον Δήμο Αθηναίων». Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των ιδιωτικών επιχειρήσεων σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τον Δήμο της Αθήνας.

Το πρόγραμμα αφορά στη διασύνδεση και συνεργασία ιδιωτικών επιχειρήσεων και δικτύων με υπηρεσίες και δομές του Δήμου Αθηναίων στους ακόλουθους τρεις τομείς παρέμβασης:

• Κοινωνική Πολιτική. Διαμόρφωση χορηγικών πακέτων τα οποία θα καλύψουν τα κενά μεταξύ αναγκών και προσφοράς, μέσω της κατεύθυνσης της προσφερόμενης βοήθειας προς πολίτες και ομάδες πολιτών που έχουν ανάγκη.

• Τουρισμός. Ανάπτυξη δράσεων οι οποίες αναβαθμίζουν το τουριστικό μοντέλο της πόλης και ενισχύουν την επισκεψιμότητα προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

• Περιβάλλον. Υλοποίηση δράσεων οι οποίες αναβαθμίζουν τη φιλική προς το περιβάλλον εικόνα της πόλης της Αθήνας.

Οι άμεσα ωφελούμενοι του Έργου θα είναι συνολικά 200 στελέχη (50 στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και 150 στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων), οι οποίοι θα αποκτήσουν τα αναγκαία εφόδια ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να αναπτύξουν συντονισμένες ενέργειες ΕΚΕ, συνδυάζοντας τις ανάγκες των ίδιων των επιχειρήσεων με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που θέτει ο Δήμος Αθηναίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ