Mondelēz International: Πρόοδος για τη στρατηγική Global Well-being

Η Mondelēz International δημοσίευσε τον απολογισμό του 2014 για τη στρατηγική Call For Well-bein. Στον απολογισμό περιγράφεται πώς η μεγαλύτερη εταιρεία snacking στον κόσμο κάλυψε ήδη πολλούς στόχους σχετικά με βασικές στρατηγικές για το περιβάλλον και προώθησε τις πολιτικές της για την επίτευξη των στόχων που απομένουν παγκοσμίως για το 2020.

Η Irene Rosenfeld, Πρόεδρος και CEO της Mondelēz International δήλωσε ότι «είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να αναπτύξουμε την εταιρεία μας, στοχεύοντας παράλληλα τόσο στη βελτίωση της υγείας και ευεξίας όσο και της αειφορίας στον πλανήτη. Μέσω της στρατηγικής μας ‘Call For Well-being’, συνδυάζουμε την επιχειρηματική νοοτροπία με τους φυσικούς πόρους μας παγκοσμίως για να κάνουμε την αλλαγή».

Πρόσθεσε ότι «έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο για να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, να εξελίξουμε το διατροφικό προφίλ των προϊόντων μας και να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα στις αγροτικές προμήθειες. Εργαζόμαστε μαζί με συναδέλφους, εταίρους και προμηθευτές, ώστε να αποφέρουμε βιώσιμες λύσεις για την εταιρία μας και την κοινωνία».

Η στρατηγική Call For Well-being, που ξεκίνησε το 2013, εστιάζει σε τέσσερις πυλώνες που είναι βασικοί για την υγεία και ευεξία / αειφορία του πλανήτη, και στους οποίους η Mondelēz International μπορεί να φέρει αποτέλεσμα: βιωσιμότητα, υπεύθυνο snacking, ασφάλεια και κοινότητα.

Τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία έχει ενισχύσει τα προγράμματα βιώσιμων αγροτικών προμηθειών, έχει μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και έχει βελτιώσει τις επιλογές στις ποσότητες των προϊόντων, ώστε να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέγουν συνειδητά, και τους εταίρους, προμηθευτές και εργαζόμενους να συμβάλλουν στη θετική αλλαγή, τοπικά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ