Οι κορυφαίοι του BUSINESS TALENTS 2015

Πρόκειται για το επιστέγασμα της προσπάθειας 2.124 φοιτητών από όλη την επικράτεια, που επί 3 μήνες εξασκήθηκαν στην πρακτική εφαρμογή της Διοίκησης της εικονικής εταιρίας τους, με τη χρήση ενός εξελιγμένου Επιχειρηματικού Προσομοιωτή, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα είναι πολύτιμες για το μέλλον τους.

Στην Τελική φάση, οι 75 ‘Ομάδες – Εταιρίες’ των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών που διακρίθηκαν στη Διαδικτυακή φάση του Διαγωνισμού και έχοντας διανύσει 9 ‘Εταιρικά Έτη’, διαγωνίστηκαν με ζωντανή παρουσία σε 3 τελικά Επιχειρηματικά Σχέδια, για την ανάδειξη των 20 πιο επιτυχημένων εικονικών Εταιριών -από πλευράς κερδοφορίας-  διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα, υποτροφίες και δώρα, ενώ όλοι θα έλαβαν Δίπλωμα Συμμετοχής το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν στο βιογραφικό τους.

Ο Προσομοιωτής 3ης γενιάς, έχει αναπτυχθεί από μια εκ των κορυφαίων εταιριών λογισμικού  εκπαίδευσης παγκοσμίως (την PRAXIS MMT) και διατέθηκε δωρεάν  σε όλα τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας από την BiC, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  της εταιρίας.

Το BUSINESS TALENTS, πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά στη χώρα μας και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ BUSINESS TALENTS 2015:

Τις πρώτες 5 θέσεις από πλευράς κερδοφορίας, κατέλαβαν:

1η θέση: BUSINESSGURUS – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
2η θέση: CABBAGECORP – Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
3η θέση: BIG BOSS – ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
4η θέση: SNS – Πανεπιστήμιο Πατρών
5η θέση: TRADECORP – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Στον Τελικό του BUSINESS TALENTS 2015, συμμετείχαν: Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το  Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Κρήτης, τα Πανεπιστήμια Πειραιώς, Μακεδονίας, Αιγαίου, Ιωαννίνων, Πατρών, Κρήτης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, καθώς και τα ΤΕΙ Πειραιά, Θεσσαλονίκης Καβάλας, Χαλκίδας, Κρήτης, Δυτ. Μακεδονίας, και το Metropolitan College.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ