Lidl: Κοντά στους κατοίκους της Σαμοθράκης

Η Lidl Hellas και το κλιμάκιο των γιατρών και νοσηλευτών των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» θα ταξιδέψει στη Σαμοθράκη (4/6-9/6), προκειμένου να προσφέρει ακόμη μια φορά, εθελοντικά, τις υπηρεσίες του με δωρεάν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής και ενημέρωσης σε μικρούς και μεγάλους.

Στο κλιμάκιο συμμετέχουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων: ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ, ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΙ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΙ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ.

Oι Εθελοντές Ιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης, αιματολογικές εξετάσεις, εμβολιασμούς στον παιδικό πληθυσμό και ψυχολογική στήριξη και ενημέρωση, σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η Lidl στηρίζει για τέταρτη χρονιά τον κύκλο Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής προσφέροντας προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους σε συμπολίτες μας ακριτικών περιοχών. Συνολικά ο αριθμός των παιδιών που εξετάζονται σε ετήσια βάση ξεπερνά τις 3.000, ενώ οι ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα κλιμάκια των γιατρών ξεπερνούν τις 13.000. Μέσω της χορηγίας αυτής η Lidl Hellas ενισχύει έναν καίριο τομέα της καθημερινότητάς μας όπως είναι αυτός της υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ