LeasePlan Hellas: Επενδύει στον «πράσινο» στόλο

Η LeasePlan Hellas, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει ενέργειες για την προστασία και τη φροντίδα του.

Το 2015, η εταιρεία σχεδιάζει να συμβάλει αποτελεσματικά στη μείωση των ρύπων, προσφέροντας στους πελάτες της μία σειρά υπηρεσιών που στόχο έχουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Πιο συγκεκριμένα, η LeasePlan Hellas μπορεί να προφέρει:

•    Αξιολόγηση της υπάρχουσας πολιτικής αυτοκινήτων σε σχέση με την περιβαλλοντική της διάσταση
•    Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή οικονομικών και μη ενεργοβόρων αυτοκινήτων
•    Κίνητρα για την υιοθέτηση του ήδη επιτυχημένου προγράμματος Safeplan, που στοχεύει στην ενίσχυση της ικανότητας των οδηγών όσο αφορά  στην ασφαλή και οικονομική οδήγηση

Σήμερα, το 66% του στόλου των οχημάτων της LeasePlan Hellas αποτελείται από πετρελαιοκίνητα (diesel) αυτοκίνητα, με το 92,4% αυτών να μην ξεπερνά την εκπομπή των 140 g CO2/km.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η LeasePlan έχει ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για μία οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον μετακίνηση, προσφέροντας στους συνεργάτες της βιώσιμες επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες τους σε όλους τους τομείς.

Επιπλέον, με βάση τους άξονες της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, η LeasePlan Hellas σκοπεύει να εστιάσει περαιτέρω στο πρόγραμμά της Green Plan, το οποίο υλοποιεί σταθερά από το 2011. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει εντός του έτους δύο αναδασώσεις στο τμήμα που έχει υιοθετήσει στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού, όπου συνολικά έχει φυτέψει μέχρι στιγμής 1.800 δέντρα.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες επιλογές και τη  βέλτιστη εξυπηρέτηση, θέτοντας στο επίκεντρο τον οδηγό και την ασφαλή του μετακίνηση, πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη διάθεση οχημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων οδηγών για χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και μειωμένη εκπομπή ρύπων, ενισχύοντας το στόλο μας με  περισσότερα  φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ