Η Elbisco στον αγώνα «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

H Elbiscο έδωσε το «παρών» σε μια ακόμη πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζοντας τον αγώνα δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Δεκάδες εργαζόμενοι της ELBISCO συμμετείχαν στον αγώνα, στις κατηγορίες των 9 και 5 χιλιομέτρων. Η εταιρία προσέφερε για το σκοπό του αγώνα 3 τόνους αλεύρι Αλλατίνη και επιπλέον 9 κιλά για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξαν οι εργαζόμενοι της, φτάνοντας συνολικά στους 5 τόνους αλεύρι. Επίσης, προσέφερε Elite Μπισκότα βρώμης, που μοιράστηκαν σε όλους τους δρομείς στο τέλος του αγώνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO,  Δημοσθένης Ραμαντάνης δήλωσε σχετικά: «H Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι συνυφασμένη με την ιστορία και την κουλτούρα της ELBISCO. Εδώ και 50 χρόνια παράγουμε προϊόντα διατροφής που έχουν εμπιστευθεί και αγαπήσει γενιές καταναλωτών. Στηρίζοντας πρωτοβουλίες, όπως το «Όλοι μαζί Μπορούμε», βοηθάμε ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στο τραπέζι των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την κρίση.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί αυτή η προσπάθεια αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την οικογένεια της ELBISCO και ενισχύθηκε από την ανταπόκριση και τη συμμετοχή των εργαζομένων μας. Όλοι μαζί, λοιπόν, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, με ακόμη περισσότερες δράσεις αλληλεγγύης, με υπευθυνότητα και σεβασμό στον άνθρωπο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ