O Γρηγόρης στηρίζει την Κίνηση Wise Greece

Μία νέα συνεργασία εγκαινίασε ο Γρηγόρης και μάλιστα για καλό σκοπό, αφού ενισχύει και υποστηρίζει τη Wise Greece.

Η Wise Greece είναι μία μη κερδοσκοπική Κίνηση, η οποία προωθεί τα ελληνικά προϊόντα, τα τοποθετεί σε διάφορα σημεία πώλησης και χρησιμοποιεί όλο το κέρδος από τις πωλήσεις τους, για να αγοράσει τρόφιμα για παιδιά και άστεγους με μεγάλη ανάγκη. Πρόκειται λοιπόν για μία Κίνηση με διπλό σκοπό, αφού προωθείται η ελληνική διατροφή σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα καλύπτονται οι διατροφικές ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Ο Γρηγόρης, υποστηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα, τοποθέτησε στα καταστήματα Γρηγόρης Φουρνίσματα, ειδικές διαμορφωμένες προθήκες με προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, που συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece.

Έτσι, οι καταναλωτές, μπορούν μαζί με τον καφέ ή τις λιχουδιές που αγοράζουν από τον Γρηγόρη, να επιλέγουν και μαρμελάδες, πατέ, ελιές, μέλι και άλλες χειροποίητες ελληνικές δημιουργίες, ενισχύοντας έτσι τον διπλό σκοπό της Wise Greece, να προωθήσει την ελληνική διατροφή, αλλά και να καλύψει την ανάγκη σίτισης συνανθρώπων μας.

Τις προθήκες με τα προϊόντα, μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα Γρηγόρης Φουρνίσματα στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά, στον Πειραιά, τη Ρόδο και τη Νάξο. Στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μέσω ειδικών κοινών δράσεων, ώστε να εξασφαλιστούν ακόμα περισσότερα γεύματα για παιδιά, άστεγους και ηλικιωμένους με μεγάλη ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ