Infokids: Πάρτι για την «Αγκαλιά»

Το Infokids.gr στα πλαίσια των φιλανθρωπικών του δράσεων με θέμα «Στηρίζουμε τα Παιδιά» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την εκδήλωση «Τούρτα έκπληξη», χαρίζοντας χαμόγελα και στιγμές ανεμελιάς σε παιδικά προσωπάκια που δεν ήταν τόσο τυχερά στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Τρία παιδάκια από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (Λεωφ. Αθηνών 84, 10441, Αθήνα) θα απολαύσουν ένα παιδικό πάρτι – έκπληξη μαζί με τους φίλους τους με αφορμή τα γενέθλια τους.

Και επειδή πάρτι χωρίς δώρα δεν γίνεται, η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Infokids.gr, Ναταλία Δραγούμη θα είναι μαζί μας για να ευχηθεί και να μοιράσει εκπαιδευτικά παιχνίδια στα παιδιά, προσφορά της AS Company, και βιβλία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προσφορά των εκδόσεων Μίνωας. Σημαντικός αρωγός στην προσπάθειά μας και η εταιρεία Pharmathen που θα προσφέρει την τούρτα και τα γλυκίσματα στους τρεις εορτάζοντες και τους καλεσμένους τους.

Την ψυχαγωγία των παιδιών αναλαμβάνει η Αέρινη Πόλη με το εργαστήρι επικοινωνίας & ενσυναίσθησης «Περπατώντας με τα παπούτσια σου!». Μια ευχάριστη δραστηριότητα όπου τα παιδιά παίζοντας, θα ανακαλύψουν τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους μέσα από το ομώνυμο παραμύθι. Στόχος του είναι τα παιδιά να διασκεδάσουν, να παίξουν και να μάθουν νέους τρόπους επικοινωνίας μέσα από την ενσυναίσθηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ