LG: Νέα λύση στα φωτοβολταϊκά πάνελ

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε ένα καινοτομικό και εξαιρετικά αποδοτικό φωτοβολταϊκό σύστημα στην Έκθεση ‘Intersolar Europe’, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, στη Γερμανία, από τις 10 έως και τις 12 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της πιο μεγάλης έκθεσης για τη συγκεκριμένη βιομηχανία, η LG παρουσίασε τις νέες λύσεις φωτοβολταϊκών NeON™ 2, που είναι εξοπλισμένες με την νεοσύστατη ‘Cello Technology™’ και προσφέρουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη αξιοπιστία και σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό τους, το πρώτο LG NeON™.

Επιπλέον, το LG NeON™ 2 παρέλαβε την πρώτη μέρα της έκθεσης βραβείο ‘Intersolar Award for Photovoltaics’, για την πρωτοτυπία του και την τεχνολογική του καινοτομία.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες προς τους διοργανωτές της έκθεσης ‘Intersolar Europe’, αλλά και προς τις διεθνείς ενώσεις του κλάδου για την αναγνώριση του  νέου LG NeON™ 2 στη φετινή εκδήλωση», δήλωσε ο Lee Chung-ho, Senior Vice President και Επικεφαλής του LG Solar Business Division. «Σε αυτή την ιδιαίτερα ανταγωνιστική βιομηχανία, είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να καινοτομούμε προκειμένου να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Το φωτοβολταϊκό πάνελ NeON™ 2 αποτελεί ένα απτό παράδειγμα της καινοτομίας που απαιτείται για να αντιμετωπιστούν οι σημερινές περίπλοκες περιβαλλοντικές προκλήσεις, και η Έκθεση ‘Intersolar Europe’ προσφέρει την κατάλληλη περίσταση για να επιδείξει η LG όσα έχει να προσφέρει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ