Η P&G χτίζει το μέλλον των νέων

Μέσα από την πρωτοβουλία «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου», η P&G δίνει στους νέους πρόσβαση σε πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στους ανθρώπους της.

Η πρωτοβουλία αυτή «έρχεται στη ζωή» από τα ίδια τα στελέχη της εταιρίας που με ενθουσιασμό αναλαμβάνουν να μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους με τη νέα γενιά.

Στο πλαίσιο αυτό, εδώ και δύο χρόνια πραγματοποιούνται διαδραστικές ημερίδες και σεμινάρια τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, δίνοντας την ευκαιρία σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους πανεπιστημίων να συμμετάσχουν σε ρεαλιστικά case studies, να αποκτήσουν μια γεύση από την επιχειρηματική πραγματικότητα και να μάθουν από τις διαφορετικές εμπειρίες εξειδικευμένων στελεχών. Με τον τρόπο αυτό οι νέοι αυτό αποκτούν περαιτέρω εφόδια, πρακτική γνώση, έμπνευση και τελικά προοπτική και ευκαιρίες για να κυνηγήσουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα επαγγελματικά τους όνειρα.

Μια ακόμα ημερίδα ολοκληρώθηκε πρόσφατα με επιτυχία στον Κεραμεικό με θερμή και ενθουσιώδη συμμετοχή από τους νέους, που αξιοποίησαν όλες τις επιμέρους εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της P&G για την Ελλάδα, κα. Ελένη Παπαδημητρίου δήλωσε: «Στη γεμάτη αντιξοότητες εποχή μας αισθανόμαστε την ανάγκη να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που μας απασχολούν όλους. Με την ανεργία στους νέους να είναι μια μεγάλη πρόκληση στην Ελλάδα σήμερα, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πριν από δύο χρόνια να μοιραστούμε τις εσωτερικές μας γνώσεις και εμπειρίες με τη νέα γενιά ώστε να βοηθήσουμε τους νέους να διεκδικήσουν ευκαιρίες εργασίας αντάξιες των ικανοτήτων τους».

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της P&G Ελλάδος κα. Νίκη Νύκταρη προσθέτει: «Είναι μεγάλη μας χαρά που μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον πλούτο γνώσης που έχει συγκεντρωθεί στους ανθρώπους μας, αλλά και την επιθυμία τους να συνεισφέρουν έμπρακτα, για να βοηθήσουμε τους νέους να αποκτήσουν περαιτέρω εφόδια και αυτοπεποίθηση για το μέλλον τους. Μέσα από το πρόγραμμα “Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου” για πρώτη φορά παγκοσμίως προσφέρουμε πρόσβαση στα προγράμματα εκπαίδευσης που έχουν χτίσει τη παγκόσμια φήμη αυτής της εταιρίας ως “σχολείο” προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ