Επιτυχής εκστρατεία για το Αναπνευστικό

logo pnevmon final+

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης για τα Νοσήματα του Αναπνευστικού Συστήματος «Χαρίζω την Ανάσα μου» που υλοποιεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος «Πνεύμων».

Την Εκστρατεία Ενημέρωσης «Χαρίζω την Ανάσα μου» έχουν αγκαλιάσει με την Ανάσα τους συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος «Μαθαίνω… Προλαμβάνω και Αντιμετωπίζω… τα Νοσήματα του Αναπνευστικού Συστήματος» περισσότεροι από 800 πολίτες μεταξύ των οποίων οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Βουτσάς, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά, Χρήστος Νέζος, Λάκης Γαβαλάς, Χρήστος Χωμενίδης, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Χριστίνα Πολίτη, Γιάννης Μπισμπικόπουλος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μητρούσης, Τάσος Νούσιας κ.α.

Με στόχο τη διάδοση του μηνύματος και την ευαισθητοποίηση του κοινού συνεχίζεται η διανομή ενημερωτικών εντύπων και πορτοκαλί μπαλονιών σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας μεταξύ αυτών: ΚΤΕΛ Λιοσίων και Κηφισού, ΟΣΕ, Λιμάνι Πειραιά, Πλατεία Συντάγματος, Πάρκο «Φλοίσβου», Mall Athens κ.α.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 ολοκληρώνεται η α’ φάση της εκστρατείας ενημέρωσης με εντυποδιανομή στις παραλίες Βουλιαγμένης, Βούλας, Γλυφάδας, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου και συμβολική πλεύση του κωπηλάτη Άγγελου Χριστοφίδη και της ομάδας South Evian Gulf Team 11 ναυτικών μιλίων (Βουλιαγμένη- Π. Φάληρο) και κατάπλου στο Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου όπου θα παραδώσει τα πορτοκαλί μπαλόνια στους εκπροσώπους της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (Ε.Π.Ε.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ