«Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι»

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συνεχίζει τη δράση του για την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων μέσα στις πόλεις και αναπτύσσει ΝΕΑ εκστρατεία για τον καθαρισμό σημάτων του Κ.Ο.Κ. στους δρόμους της πόλης του Αμαρουσίου. Τίτλος της νέας εκστρατείας «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι».

Στην εκστρατεία του αυτή, αρωγοί οι εταιρείες-Μέλη της Συμμαχίας του Ι.Ο.ΑΣ. για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», με το προσωπικό τους να συνεισφέρουν εθελοντικά στην εν λόγω δράση.

Σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, θα ξεκινήσουν οι ομάδες εθελοντών τον καθαρισμό των πινακίδων του Κ.Ο.Κ., αρχικά σε δρόμους που έχει υποδείξει ο Δήμος Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην περιοχή γύρω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο και το σχολικό συγκρότημα 16ο Νηπιαγωγείο, την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 15:00-17:00.

Η εν λόγω δράση είχε λάβει χώρα, πιλοτικά το 2013 στο Δήμο Αγίας Παρασκευής με το συντονισμό του Ι.Ο.ΑΣ. και τη στήριξη των εθελοντών του, με αποτέλεσμα τη συντήρηση σημάτων του Κ.Ο.Κ. κατά μήκος του οδικού δικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ