Creta Maris: Κοινός τόπος για Περιβάλλον, Αθλητισμό και Υγεία

Από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου, το Creta Maris έγινε κοινός τόπος για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό και την Υγεία, φιλοξενώντας στις εγκαταστάσεις του την 9η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, την ελληνική αποστολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Στίβου και το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο στην Εμβρυϊκή Ιατρική.

Έχοντας φιλοξενήσει και στο παρελθόν σημαντικές προσωπικότητες και συνέδρια, το Creta Maris Beach Resort συνεχίζει και φέτος να είναι ένα σημείο συνάντησης ιδεών και ανθρώπων. Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο φιλοξένησε στις 18, 19 & 20 Ιουνίου 2015 την 9η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, που συνδιοργάνωσε ο Φο.Δ.Σ.Α. Βόρειας Πεδιάδας Α.Ε. ΟΤΑ με το Δίκτυο των Φο.Δ.Σ.Α.. Τη Σύνοδο τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Περιβάλλοντος κος Τσιρώνης, καθώς και Δήμαρχοι πολλών πόλεων, ενώ κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε και η Ετήσια Αναφορά Αειφορίας 2014 του Creta Maris Beach Resort.

Παράλληλα, από τις 19 έως τις 22 Ιουνίου, το Creta Maris καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά, την ελληνική αποστολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Στίβου, ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, το οποίο φέτος διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τέλος, από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου, η Fetal Medicine Foundation του Καθ. Κύπρου Η. Νικολαΐδη οργανώνει το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο στην Εμβρυϊκή Ιατρική (14th World Congress in Fetal Medicine), ένα από τα πιο γνωστά ιατρικά συνέδρια του χώρου, το οποίο φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου.

Με αφορμή τη φιλοξενία των συνεδρίων αλλά και της ελληνικής αποστολής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Creta Maris Beach Resort, Ανδρέας Ν. Μεταξάς, δήλωσε: «Το Creta Maris ανέκαθεν δρούσε με οδηγό τις υψηλές αξίες που έχει υιοθετήσει από την αρχή της λειτουργίας του. Το σύνολο των αξιών αυτών αποτελούν τη φιλοσοφία του και τη πυξίδα του στους απαιτητικούς σημερινούς καιρούς. Η φιλοξενία συνεδρίων αλλά και ανθρώπων που πρεσβεύουν και αυτοί τις ίδιες αρχές, φιλοδοξώντας ένα καλύτερο αύριο αποτελεί για εμάς ένα πολύ ευχάριστο γεγονός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ