INTERAMERICAN: Στήριξη στο ΚΕΘΕΑ

Την τελετή αποφοίτησης των απεξαρτημένων από ουσίες ατόμων, που συμμετείχαν σε θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), υποστήριξε πρόσφατα η INTERAMERICAN. H εκδήλωση οργανώθηκε από το πρόγραμμα “Κιβωτός” στο φρούριο της Καβάλας (Κάστρο), στις 20 Ιουνίου.

Αποφοίτησαν συνολικά 155 άτομα, σε κλίμα φορτισμένο έντονα από συναισθήματα καθώς και από την παρουσία συγγενικών προσώπων και φίλων. Οι απόφοιτοι, που πήραν θερμή ενθάρρυνση και επιβράβευση από το χειροκρότημα των παρευρεθέντων, προέρχονταν από τις θεραπευτικές δομές του ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλονίκη (“Προμηθέας”, “Εν Δράσει”, “Παρέμβαση”, “Διάβαση”, “Ιθάκη”), στην Πάτρα (“Οξυγόνο”), στον Πειραιά (“Νόστος”), στην Καλαμάτα (“Κύτταρο”), στην Κρήτη (“Αριάδνη”), στη Λάρισα (“Έξοδος”), στον Βόλο (“Πιλότος”) και στην Ήπειρο. Η εκδήλωση διανθίστηκε με θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν απόφοιτοι.

Η INTERAMERICAN, παράλληλα με την υποστήριξη εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ, έχει διαθέσει φέτος τις υποδομές πρωτοβάθμιας υγείας στην ιδιόκτητη κλινική Αθηναϊκή Mediclinic για την δωρεάν παροχή κλινικών και διαγνωστικών εξετάσεων σε υπό απεξάρτηση άτομα. Στο πλαίσιο αυτό, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο έχουν εξεταστεί 30 άτομα από θεραπευτικά προγράμματα που αναπτύσσονται στην Αττική. Η Εταιρεία υποστηρίζει το ΚΕΘΕΑ εδώ και αρκετά χρόνια, στο πλαίσιο του σχεδίου πρωτοβουλιών κοινωνικής συνεισφοράς “Πράξεις Ζωής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ