Φιλανθρωπική Συναυλία για το Σύλλογο “Ελπίδα”

Το 2ο Music Dream Festival θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 στο θέατρο του πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον. Πρόκειται για μια συνεργασία του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» με τον κοινωνικοπολιτικό διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα Μάτια» ( http://meallamatia.blogspot.com ), που φέτος έχει στόχο τη στήριξη του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Όσοι θα παρακολουθήσουν το 2ο Music Dream Festival θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κατ’ αρχήν ένα μουσικό ταξίδι στην παράδοση με τους Θαλασσινούς Ταξιδευτές, καθώς και ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο Σωκράτη Μάλαμα, από τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπη Στόκα, την Ορχήστρα των Ονείρων και την παιδική-εφηβική 20 μελής Χορωδία της Ορχήστρας!

Παράλληλα, επιστημονικά στελέχη του Συλλόγου «Ελπίδας» θα ενημερώσουν για τις θετικές εξελίξεις στη θεραπεία του παιδικού καρκίνου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και Ενημέρωση – κάλεσμα σε  νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών από το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» με την παρουσία εξειδικευμένης κινητής μονάδας, καθώς και επιτόπου εγγραφή στο μητρώο των εθελοντών δοτών μυελού των οστών για όσους το επιθυμούν.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κ. Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Χορηγοί σε αυτήν την προσπάθεια είναι το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS, το Zougla.gr, το ogdoo.gr, το mega channel, η Εταιρεία Τηλεφωνίας Forthnet, τα φροντιστήρια «Νέο» στα Δυτικά Προάστια, η εταιρεία Motoroil, η εκτυπωτική εταιρεία «Printa», το φωτογραφείο «Νίκας» στο Ίλιον, η εταιρεία “Nova Απολυμαντική» και το Margarita’s Lounge Café-Bar στο Ίλιον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ