Εθελοντική αιμοδοσία από Data Communication

    Η Data Communication πραγματοποίησε την Τρίτη 7 Ιουλίου την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι εργαζόμενοι της εταιρίας και οι συγγενείς α’ βαθμού αυτών.

    Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εργαζόμενους για τα οφέλη της αιμοδοσίας. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό ενδιαφέρον τους για προσφορά και αλληλεγγύη. Επισημαίνεται ότι η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο προκειμένου να συντηρούνται τα απαραίτητα αποθέματα σε αίμα.

    Με αφορμή την εν λόγω δράση, η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication δήλωσε: «Για την Data Communication, οι άνθρωποί της αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρίας. Η δημιουργία τράπεζας αίματος συνιστά μια πράξη συλλογικής ευθύνης και συναδελφικής αλληλεγγύης. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η υψηλή συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρίας, κάτι που επιτρέπει τη συνέχιση και καθιέρωση της δράσης αυτής, αλλά και τον προγραμματισμό επιπλέον πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης με την ενεργό συμμετοχή όλων μας».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ