Global Sustain: Παρουσιάστηκε το 8ο Yearbook

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της όγδοης έκδοσης της σειράς Yearbook από την Global Sustain, με τίτλο The Power of Collaboration. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, την Τρίτη 7 Ιουλίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, φίλοι και συνεργάτες της Global Sustain.

Ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος της Global Sustain, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τη φετινή έκδοση κάνοντας αναφορά στα άρθρα που την απαρτίζουν καθώς και στους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια, ο Δρ. Γιώργος Ιωάννου, Διευθυντής ΜBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η καλλιέργεια του πνεύματος συνεργασίας, μέσα από την εκπαίδευση των στελεχών, δύναται να αποτελέσει το κλειδί για ένα βιώσιμο μέλλον. Ακόμη, ο κ. Ιωάννου ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο το MBA International ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις των σπουδαστών.

Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων με άξονα τη δημόσια υγεία και την ευημερία αναφέρθηκε η Δρ. Αθηνά Λινού, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis.

Στην ομιλία του ο κ. Γιάννης Σαλαβόπουλος, Ιδρυτής και Πρόεδρος του επιχειρηματικού club CAPITALS Business Circle, υποστήριξε ότι η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων δύναται να οδηγήσει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος με επιστημονικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο, αλλά και στην ανάδειξη των στελεχών του μέλλοντος.

Ο Δρ. Μάρκος Λουκογιαννάκης, Γενικός Διευθυντής του Συμβούλιου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ανέδειξε την ανάγκη επίτευξης ενός διεθνούς consensus για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τις πρωτοβουλίες του Παγκόσμιου Συμβουλίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Κλείνοντας την εκδήλωση, η οποία για μια ακόμα χρονιά ήταν κλιματικά ουδέτερη, ο κ. Σπανός μίλησε για τις εξελίξεις στην Global Sustain, όπως είναι η ίδρυση της Global Sustain Ltd και η παρουσία στο Βερολίνο, καθώς και για τις προγραμματισμένες παρουσιάσεις του Yearbook στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο και στο Ντουμπάι κατά τη φθινοπωρινή περίοδο.

Χορηγοί Eπικοινωνίας της εκδήλωσης: CSR Review, CSR Week, Marketing Week, Daily Fax και Think+. Χορηγοί Διαδικτυακής Επικοινωνίας: CSRnews.gr και MarketingWeek.gr. Χορηγός Κοκτέιλ: Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ