Δ. Βύρωνα: Αιμοληψία στην Υπ. Καθαριότητας

    Στις 8 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε μια δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα με κοινωνικό πρόσημο, παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστου Σπυρόπουλου, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Ιωάννη Μαυρίκη και της Διευθύντριας της Υπηρεσίας Καθαριότητας Σούλας Θεοδώρου.

    Πιο συγκεκριμένα, έγινε αιμοληψία των εργαζομένων στη καθαριότητα, στο χώρο της εργασίας τους. Στην αιμοληψία συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων. Ο εργαστηριακός έλεγχος συνίσταται στον προσδιορισμό της αντισωματικής επάρκειας των εργαζομένων όσον αφορά την Ηπατίτιδα Β. Τα αίματα θα ελεγχθούν και τα αποτελέσματα θα αναλυθούν και ανάλογα θα προταθεί εμβολιασμός ή περαιτέρω έλεγχος.

    Είναι γεγονός, ότι πρώτη φορά μια δημοτική αρχή αναλαμβάνει τόσο σημαντική πρωτοβουλία για τον έλεγχο και την προστασία των εργαζομένων και κατ’ επέκταση των πολιτών.

    Η ολοφάνερη χαρά των εργαζομένων ότι επιτέλους κάποιοι ενδιαφέρονται για την ποιότητα ζωής τους και η υποδειγματική διαδικασία της αιμοληψίας, ήταν τα αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά του όλου εγχειρήματος.

    Το όλο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Aντιδημάρχου Ιατρού Χρήστου Σπυρόπουλου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ