H INTERAMERICAN υποστηρίζει το “Orange Grove”

    Στο δεύτερο έτος υλοποίησης βρίσκεται η καινοτόμος πρωτοβουλία “Orange Grove” της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα και η INTERAMERICAN συνεχίζει σταθερά την υποστήριξή της στο πρόγραμμα, όπως επίσης και η μητρική της εταιρείας, ολλανδική ACHMEA.

    Η πρωτοβουλία προωθεί την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, συνεισφέροντας στην ανάδειξη και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών και στην καταπολέμηση της ανεργίας στην Ελλάδα. Η INTERAMERICAN ανήκει στον πυρήνα των εταιρειών ολλανδικών συμφερόντων –ως μέλος και του ΕλληνοΟλλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Συνδέσμου- που ενθαρρύνουν με τη χορηγική συνδρομή τους την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου προγράμματος, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και της αύξησης των ευκαιριών και δυνατοτήτων για νέους ανθρώπους. Η προσθήκη της ολλανδικής τεχνογνωσίας στην οργάνωση και προώθηση των νέων επιχειρηματικών ιδεών είναι ιδιαίτερα σημαντική.

    Στον συνεργατικό χώρο του “Orange Grove” που βρίσκεται στο κτήριο της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, από την έναρξη του προγράμματος τον Σεπτέμβριο 2013 έως σήμερα έχουν περάσει περισσότεροι από 142 επιχειρηματίες – εκπροσώπους 88 startups. Κατά τον τελευταίο γύρο του προγράμματος, τον περασμένο Φεβρουάριο, 24 νέες ομάδες startup έγιναν δεκτές στο πρόγραμμα, στο οποίο προστέθηκε πρόσφατα ο τριμηνιαίος διαγωνισμός “Squeeze”. Στον διαγωνισμό, 8 από τα καλύτερα startup του “Orange Grove” διαγωνίζονται για να κερδίσουν σημαντικά ποσά.

    Είναι αξιοσημείωτο ότι από τις έως σήμερα συμμετοχές, οι δύο στις τρεις χαρακτηρίζονται ως επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ από την έναρξη του “Orange Grove” έχουν πραγματοποιηθεί 119 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και 107 εκδηλώσεις δικτύωσης, δηλαδή περισσότερες από δύο εκδηλώσεις ανά εβδομάδα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ