Εμπορική Τράπεζα: Εγκαίνια πρότυπου Καταστήματος

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του Καταστήματος, η Εμπορική Τράπεζα δρομολογεί μία ζωντανή παρέμβαση για «περισσότερο φως» στο κέντρο της Αθήνας, αναλαμβάνοντας το έργο φωτισμού της ιστορικής πλατείας Κολοκοτρώνη.

Το νέο πρότυπο Κατάστημά της στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου εγκαινίασε χθες η Εμπορική Τράπεζα, που ανακοίνωσε με την ευκαιρία αυτή ότι αναλαμβάνει το συνολικό έργο φωτισμού της πλατείας Κολοκοτρώνη, δρομολογώντας έτσι μία ζωντανή παρέμβαση για «περισσότερο φως» στο κέντρο της πόλης.Κόβοντας συμβολικά μία «ακτίνα φωτός» αντί της παραδοσιακής κορδέλας, το Κατάστημα εγκαινίασαν από κοινού ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Alain Strub και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη «φως», που πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία επιχειρηματιών του κέντρου, στελεχών και συνεργατών της Τράπεζας και πλαισιώθηκε από τη Χορωδία της Εμπορικής, η οποία ερμήνευσε μοναδικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι για την Αθήνα.

«Η Εμπορική Τράπεζα, ως μέλος του Ομίλου της Credit Agricole, συνέχισε να επενδύει, παρά την  ιδιαίτερα δυσμενή συγκυρία, στον εκσυγχρονισμό του δικτύου, στην ανάπτυξη των ανθρώπων της και στην αναβάθμιση των υποδομών και υποστηρικτικών της υπηρεσιών. Το νέο Κατάστημα της Βαλαωρίτου επιβεβαιώνει αυτή την πρόοδο και εισάγει έναν καινοτόμο τρόπο εξυπηρέτησης των ιδιωτών και επιχειρήσεων που επέλεξαν την Εμπορική ως τον τραπεζικό τους συνεργάτη. Παράλληλα, η σημαντική αυτή επένδυση συμβολίζει την εμπιστοσύνη μας στις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης της Αθήνας, συμβολίζει την ελπίδα που ‘φωτίζει’ ένα καλύτερο μέλλον», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας κ. Alain Strub.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά την Εμπορική Τράπεζα για την πρωτοβουλία της να φωτίσει την κεντρική πλατεία Κολοκοτρώνη, επισημαίνοντας ότι “όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερο φως” και πως η ενέργεια αυτή θα συμβάλει αποφασιστικά στην τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας και της κοινωνικής ζωής του κέντρου της πόλης. Παράλληλα ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικά λόγια στην απόφαση της Εμπορικής Τράπεζας να ανοίξει ένα ακόμη σύγχρονο τραπεζικό κατάστημα σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της Αθήνας, τονίζοντας ότι “η τραπεζική δραστηριότητα βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικότητας“.

Για την Αθήνα «που δοκιμάζεται καθημερινά αλλά αντέχει και που σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας», έκανε λόγο ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Εμπορικής Τράπεζας κ. Μίνος Μωυσής. «Υπό αυτό το πρίσμα», τόνισε, «στην Εμπορική Τράπεζα επιλέξαμε, κόντρα στο ρεύμα και μέσα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προτιμήσουμε το φως, να σκεφτούμε θετικά και να επενδύσουμε στη δημιουργία του νέου πρότυπου Καταστήματός μας στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, που πιστεύουμε ότι σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην τραπεζική εξυπηρέτηση».

Το νέο Κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, όπως υπογράμμισε ο κ. Μωυσής, εισάγει μία «νέα φιλοσοφία πολυκαναλικής εξυπηρέτησης σε ένα έντονα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον», με μία σειρά από πρόσθετα στοιχεία που το διαφοροποιούν από ένα «τυπικό» τραπεζικό κατάστημα. Ειδικότερα, πλήρως εναρμονισμένο με τις υψηλές προδιαγραφές του μοντέλου λιανικής τραπεζικής του Ομίλου Credit Agricole, το κατάστημα διαθέτει ευδιάκριτες ζώνες συμβουλευτικής για μέγιστη άνεση και εμπιστευτικότητα των συναλλαγών, πλήρη ζώνη αυτόματης εξυπηρέτησης με νέας γενιάς μηχανήματα, υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ενημερωμένη βιβλιοθήκη με όλες τις εκδόσεις της Εμπορικής Τράπεζας από το 1957 μέχρι σήμερα, ασύρματο WiFi και χώρο με υπολογιστές iMac για την χρήση από τους πελάτες, καθώς και παιδότοπο για τη φιλοξενία των παιδιών τους. Επιπλέον, το ωράριο του καταστήματος είναι διευρυμένο και παραμένει ανοιχτό και τα Σάββατα.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία φωτισμού της πλατείας Κολοκοτρώνη, «μιας ιστορικής πλατείας της Αθήνας που όμως πάσχει επί χρόνια από ελλιπή φωτισμό», ο κ. Μωυσής τόνισε ότι η Εμπορική Τράπεζα αναλαμβάνει το κόστος τόσο για τη μελέτη όσο και για τις εργασίες υλοποίησης του έργου, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Δήμου Αθηναίων, και με γνώμονα τη μέγιστη αποδοτικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη συνολική αισθητική αναβάθμιση της πλατείας, ώστε να ξαναγίνει μία «φιλική γωνιά» για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.
Τέλος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για τη στήριξη του κέντρου της Αθήνας, η Εμπορική Τράπεζα διοργάνωσε φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Αθήνα & Φως». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν με τα έργα τους δεκάδες κάτοικοι της πόλης, ενώ ειδική επιτροπή ανέδειξε τις τρεις καλύτερες συμμετοχές, οι οποίες και βραβεύθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ