GREEN ANGELS: Παράδοση Καθαρού Δάσους Αττικής

Οι GREEN ANGELS, η Πρότυπη Ελληνική Κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων παρέδωσαν, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, το 1ο Καθαρό Δάσος της Αττικής συνολικής έκτασης 120 στρεμμάτων που αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των επιχειρήσεων που με την παρουσία τους στην επίσημη τελετή ανακοίνωσης της πρωτοβουλίας στην Αίγλη Ζαππείου, δήλωσαν το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους στο εγχείρημα της κοινότητας των GREEN ANGELS.

Η τελετή παράδοσης των 120 στρεμμάτων, έλαβε χώρα στο Δημαρχείο  Ελληνικού – Αργυρούπολης, παρουσία του Δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, και των συνεργατών του, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος κ. Σεραφείμ  Tσιουγκρή, του Προέδρου της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Μιχάλη Τσικαλάκη, καθώς και των κ. Θεοφάνη Ξουλεή και  Δρ. Ανδρέα Τυράκη, General Community Managers της κοινότητας GREEN ANGELS.

Στο πλαίσιο αυτό, η κοινότητα των  GREEN ANGELS απέδωσε Βεβαιώσεις Παράδοσης του 1ου Καθαρού Δάσους και οι εκπρόσωποί της παρουσίασαν τον προγραμματικό άξονα και το έργο της Εθνικής αυτής πρωτοβουλίας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αυτοψία στις δασικές εκτάσεις της Αργυρούπολης από μικτό κλιμάκιο των παρευρισκομένων.

O κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας την ευθύνη που έχουμε ως κοινωνία στο να προστατέψουμε το περιβάλλον και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διαφυλάξουμε το περιαστικό δάσος που έχουμε στον δήμο μας. Αγκαλιάζουμε με θέρμη τις προσπάθειες των GREEN ANGELS και συνδράμουμε έμπρακτα  ως δήμος την πρωτοβουλία σας να έχουμε καθαρό το δάσος μας στην Αργυρούπολη”.

Οι κ. Θεοφάνης Ξουλεής, και Δρ. Ανδρέας Τυράκης General Community Managers της κοινότητας GREEN ANGELS δήλωσαν: “H κοινότητα των GREEN ANGELS,  είναι υπερήφανος αρωγός της αειφορίας στην Ελλάδα. Με την παράδοση του πρώτου καθαρού δάσους συνολικής έκτασης 120 στρεμμάτων, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα και απτό δείγμα δράσης σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, στις επιχειρήσεις και τους πολίτες της Ελλάδας, για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της πατρίδας μας. Τώρα ξεκινάμε και είναι σίγουρο ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε πολλa”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ