planet: Στηρίζει τον Greece Race for the Cure

Το planet, στέκεται δίπλα σε όλες τις γυναίκες και στηρίζει τον «Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου» Greece Race for the Cure® 2015 που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ζάππειο για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Το planet, με υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο, αποδεικνύει έμπρακτα τη φιλοσοφία της εταιρείας ότι η ισορροπία στη ζωή επιτυγχάνεται μέσα από το σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον. Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση και υπεύθυνη κοινωνική στάση απέναντι στις επόμενες γενιές, το planet στέκεται αρωγός σε κάθε κοινωνική και ανθρωπιστική δράση.

Με αφορμή λοιπόν τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, το planet θέτει ως στόχο να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα, να εμπνεύσει την έννοια της ισορροπίας στη ζωή και με τη συμβολή όλων να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και σεβασμού. Έτσι, στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού μπορούν να λάβουν μέρος όλοι και καλούνται να «Συμμετρέχουν» στον αγώνα για τη ζωή.

Σκοπός του 7ου «Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου» είναι η ενημέρωση όλων των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, ανάλογα με την ηλικία στην οποία βρίσκονται, σύμφωνα με τις διεθνείς ιατρικές οδηγίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ