Προσφορά αλληλεγγύης από την Creta Farms

Η Creta Farms παρουσιάζει το νέο Εν Ελλάδι Super Παριζάκι, λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να προσφέρει την πρώτη παραγωγή του σε ένα μεγάλο αριθμό ιδρυμάτων πανελλαδικά.

Κατανοώντας πλήρως τις ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, η εταιρεία διοργανώνει ηλεκτρονικό διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook, μέσω του οποίου δεσμεύεται να προσφέρει ένα παριζάκι για κάθε συμμετοχή σε αυτόν, σε πλήθος φορέων και οργανισμών οι οποίοι εργάζονται με σκοπό την υποστήριξη και ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί στη πολυετή φιλανθρωπική δράση της Creta Farms δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους καταναλωτές να βιώσουν το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς μέσα από ένα απλό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό παιχνίδι, το «Βρες το Super Παριζάκι».

Ο ήρωας του προϊόντος, ο «Λαδάκης», ήρθε για να κάνει πιο ευχάριστη τη μέρα των παιδιών και να γίνει ο φίλος που δε θέλουν να αποχωριστούν. Διατηρώντας αναλλοίωτη την απολαυστική γεύση των προϊόντων Εν Ελλάδι, το Super Παριζάκι έχει 50% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με κλασσικό προϊόν και δεν περιέχει γλουτένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ