Corallia Clusters Career Day στις 8/10

Το Corallia σε συνεργασία με τα τρία clusters καινοτομίας που συντονίζει, το giCluster (ψυχαγωγικές και δημιουργικές τεχνολογίες και εφαρμογές), το miCluster (συστήματα και εφαρμογές νανο/μικροηλεκτρονικής) και το siCluster (διαστημικές τεχνολογίες και εφαρμογές), διοργανώνουν την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015 το “Corallia Clusters Career Day” στο α2-innohub [Λ. Κηφισίας 44, Monumental Plaza-Κτήριο Γ, 15125 Μαρούσι].

Τα τελευταία χρόνια, το “Corallia Clusters Career Day” έχει καθιερωθεί ως οι ημέρες καριέρας των οικοσυστημάτων καινοτομίας στη χώρα, που φέρνουν σε επαφή υποψήφιους που αναζητούν εργασία σε εξειδικευμένους τομείς, με εκπροσώπους και στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων τεχνολογιών αιχμής. Απευθύνονται σε όσους φοιτητές και αποφοίτους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις προοπτικές καριέρας σε σχέση με το αντικείμενο των σπουδών τους, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, να παρακολουθήσουν σεμινάριο συγγραφής βιογραφικού και να συμμετέχουν σε συνεντεύξεις με καταρτισμένους επαγγελματίες των αντίστοιχων πεδίων. Παράλληλα, δίνουν τη δυνατότητα σε αυτούς που ήδη εργάζονται να γνωρίσουν τις νέες τάσεις της αγοράς εργασίας και ενδεχομένως να αναζητήσουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους κλάδους.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία: α) να συμμετέχουν σε εξειδικευμένο σεμινάριο παροχής χρήσιμων συμβουλών συγγραφής βιογραφικού και διεξαγωγής συνεντεύξεων, β) να παρακολουθήσουν σύντομες παρουσιάσεις επιχειρήσεων των gi-Cluster, mi-Cluster και si-Cluster με τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν, γ) να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις – συνεντεύξεις με εκπροσώπους εταιρειών-μελών των clusters, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρουσιάσουν το βιογραφικό τους, και δ) να συμμετέχουν σε έγκυρο ψυχομετρικό τεστ που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Owiwi, μέλος του gi-Cluster και απόφοιτο του προγράμματος egg-enter.grow.go.

Οι εταιρείες που θα λάβουν μέρος στο Corallia Clusters Career Day είναι οι εξής: Akronic, Get, ESS, ISI Hellas, Kyttaro Tech, Lancom, Lazyland, Meazon, Neuropublic, Owiwi, Planetek Hellas, Teletel, TripArt, Vermantia.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή για την απόκτηση εισιτηρίου στους χώρους της εκδήλωσης, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://www.eventbrite.com/e/corallia-clusters-career-day-tickets-18712990057. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται επίσης να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα για τις ανοικτές θέσεις (Game Developers,  iOS/Android Developers, 2D/3D Animators, Hardware/Software Engineers, Business Development and Sales Associate, Integration & Verification Engineer, Lab Engineer, Marketing and Sales, Senior SW Engineer, System Administrator, Sales Account Manager, Network Engineer, SDK Engineer/Mobile, Junior Java developer, Technical Writer, .NET developer (backup for Trichos), Assistant project manager/Scrum master, Integration & Verification Engineer, System/Hardware Engineer, Analog/RF Integrated Circuits (IC) Design Engineer, Senior SW Engineer, System Administrator/Developer, Developer, Application Engineer, Earth Observation Specialist, Senior Software Engineer – JAVA) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Career Match-Making (www.corallia.org/career-match-making.html). Στην πλατφόρμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τις ανοικτές θέσεις εργασίας, τις εταιρείες που προσλαμβάνουν και να δηλώσουν αυτές που τους ενδιαφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ