My planet: Συμμετείχε στο Greece Race for the Cure® 2015

Το planet ήταν αρωγός στον «Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου» Greece Race for the Cure® 2015, συμβάλλοντας στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Παράλληλα, η ομάδα του planet έτρεξε για να ενισχύσει τους σκοπούς του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις υλοποίησης της πρωτοβουλίας του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», το planet κάλυψε τις ανάγκες της εκδήλωσης. H ομάδα “team my planet” που συμμετείχε στις διαδρομές των 2χλμ. και 5 χλμ. μετέφερε μήνυμα ελπίδας και σεβασμού. Μεταξύ αυτών, συνέβαλε και η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, που συμμετείχε στη διαδρομή των 2χλμ. με την κόρη της στηρίζοντας το σκοπό.

Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του planet, οι «συμμετρέχοντες» είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Παράλληλα, στο περίπτερο του planet υπήρξαν και κάποιες δραστηριότητες για το κοινό, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη τέντα «Δημιουργικής Απασχόλησης» τα παιδιά διέδωσαν το μήνυμα «τρέχω για τη μαμά μου», ζωγραφίζοντας πολύχρωμες ευχές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ