Getbusy.gr: Online διαγωνισμός για τρίτη συνεχή χρονιά

To Getbusy.gr, το portal που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αγορά εργασίας, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά online διαγωνισμό γνώσεων για νέους ηλικίας 17-28 ετών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, όπως  οκτώ υποτροφίες σε προγράμματα Bachelor’s του DEREE -The American College of Greece, οκτώ υποτροφίες σε προγράμματα Master’s και MBA του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, 300 πιστοποιήσεις ECDL Profile από τη PEOPLECERT, 300 κωδικούς e-learning από τη Master A.E για την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων Η/Υ, 1 XBOX One, 1 Μicrosoft Surface Pro 3 καθώς και 20 ολοκληρωμένα προγράμματα αξιολόγησης και ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων από τη ManpowerGroup.

«Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές, με περισσότερους από 20.000 συμμετέχοντες, ο διαγωνισμός του Getbusy.gr συνεχίζεται προσφέροντας απτά κίνητρα στους νέους για να αναπτυχθούν επαγγελματικά”, δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής (ΗePIS) κ. Ν. Φαλδαμής,  ενώ ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Ενώσεων Επαγγελματιών Πληροφορικής (CEPIS) και Διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT κ. Βύρων Νικολαΐδης τόνισε ότι: «Η ιδέα του Getbusy γεννήθηκε με στόχο να  εξασφαλίσουμε, μέσα από δράσεις και προγράμματα,  ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην αγορά εργασίας σε όλους τους νέους, με ανάδειξη των ταλέντων τους και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Μέσα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα επαγγελματικά προγράμματα πιστοποίησης που προσφέρει η PEOPLECERT, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν περισσότερα και πιο εξειδικευμένα εφόδια, ώστε να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ