Συνεργασία e-table με τη ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Το e-table.gr, η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, θα προσφέρει 1€ σε οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη, για κάθε δωρεάν online κράτηση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενέργειας, μπορεί οποιοσδήποτε να βοηθήσει οικονομικά οικογένειες που έχουν ανάγκη, με ένα κλικ και χωρίς να χρειάζεται να δώσει ο ίδιος χρήματα: απλά κλείνοντας τραπέζι online σε ένα από τα 1600 συνεργαζόμενα εστιατόρια του e-table.gr και πραγματοποιώντας την επίσκεψή του σ’ αυτό μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν σε άτομα και οικογένειες που πιστοποιημένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες με τη μορφή δωροεπιταγών σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια» του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ενέργεια, ο Κωνσταντίνος Σαριδάκης, συνιδρυτής του e-table.gr, δήλωσε: «Στο etable.gr αναγνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την κοινωνία όπως και η κοινωνία έχει ανάγκη τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτό και καθώς μεγαλώνουμε δεσμευόμαστε να ενσωματώνουμε όλο και περισσότερες πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις δραστηριότητες μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάτι τέτοιο αποτελεί όχι μόνο καλή επιχειρηματική πρακτική αλλά και ευκαιρία για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών που δημιουργούν αξία τόσο για τους χρήστες μας όσο και για την κοινωνία».

Η διαφάνεια του προγράμματος διασφαλίζεται με τη συμμετοχή των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια», και ειδικότερα με τον έλεγχο τόσο των κριτηρίων ένταξης των ωφελούμενων στο πρόγραμμα όσο και των αποδείξεων των αγορών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι οι δωροεπιταγές εξαργυρώθηκαν αποκλειστικά σε τρόφιμα. Επιπρόσθετα, στο τέλος της ενέργειας το e-table.gr με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θα συντάξουν και θα δημοσιεύσουν σχετική απολογιστική αναφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ