«Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το CSR Hellas

Νέος κύκλος του επιμορφωτικού προγράμματος εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης με τίτλο «Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου 2015. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του CSR Hellas και του E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 23 Οκτωβρίου 2015.

Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα επιδιώκει να παρακινήσει συνεργασίες μεταξύ επιχειρήσεων και οργανισμών ή φορέων και στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που προάγουν βασικές αξίες για την κοινωνία όπως η διαφάνεια, η συνεργασία, η ευγενής άμιλλα και η κοινωνική αλληλεγγύη.

Το πρόγραμμα «Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα» έχει στόχο να βοηθήσει κάθε ελληνική επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριότητας, να αντιληφθεί:

• πώς η αποδοτικότητα και η καινοτομία μιας επιχείρησης συνδυάζονται με τη συμμόρφωσή της με τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας,
• ποιοι είναι οι συμ-μέτοχοι της επιχείρησης και πώς αναπτύσσεται ο διάλογος και η σύμπραξη με αυτούς που είναι οι πιο σημαντικοί για την επιχείρηση,
• ποια εργαλεία μπορεί να επιλέξει μία επιχείρηση σήμερα για την υποστήριξη της στρατηγικής της για υπευθυνότητα και βιωσιμότητα και πώς θα οργανώσει τις εσωτερικές της δομές στο πλαίσιο αυτό.

Επίσης, δίνεται έμφαση στην ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στην όλη προσπάθεια, αλλά και των συνεργατών, πελατών, προμηθευτών και άλλων, ενώ αναλύεται η συμβολή της επιχείρησης στην κοινωνία και τις τοπικές κοινότητες.

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται μέσω διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας και περιλαμβάνει καθημερινή εκπαιδευτική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ