ALBA: Στηρίζει τις Ημέρες Καριέρας 2015

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece θα βρίσκεται στις Ημέρες Καριέρας 2015, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά την μεγάλη αυτή συνάντηση εταιριών και εκπαιδευτικών οργανισμών με στελέχη, σπουδαστές και ενδιαφερόμενους . Αναγνωρίζοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της εργασίας και την αναγκαιότητα της εκπαιδευτικής εξέλιξης, το ALBA θέλει να δείξει έμπρακτα την στήριξή του σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και επιθυμούν να σπουδάσουν. Με κύριο στόχο την δημιουργία νέας γνώσης αλλά και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το ALBA, μαζί με το kariera.gr, θα προσφέρουν για τρίτη συνεχόμενη φορά τη δυνατότητα σε ένα από τους συμμετέχοντες, ο οποίος ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resources Management.

Λίγα λόγια για την Υποτροφία:

Η υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic HRM (κόστος προγράμματος 12.500), αφορά αποκλειστικά στην ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017. Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους

  • με χαμηλό εισόδημα
  • ανέργους
  • άτομα με ειδικές ανάγκες
  • άτομα πολύτεκνων οικογενειών

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα όπως αυτά περιγράφονται στο http://www.alba.edu.gr/Academic/shrm/Pages/InfoforAdmission.aspx και να επισκεφθούν τις Ημέρες Καριέρας 2015.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2016 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται απογευματινές ώρες (18:00-22:00), διευκολύνωντας έτσι τους συμμετέχοντες που εργάζονται ταυτόχρονα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ